Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Υπάρχει σοβαρό θέμα με την αξιοπιστία της ελληνικής διαιτησίας» (vid)

«Υπάρχει σοβαρό θέμα με την αξιοπιστία της ελληνικής διαιτησίας» (vid)
Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019 - 00:22
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Δηλώσεις έκαναν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μετά το πέρας της Σύσκεψης στο Υπουργείο Αθλητισμού.

Αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε…

Για πρώτη φορά η ελληνική Κυβέρνηση και η ελληνική Πολιτεία αντιμετωπίζει το θέμα της διαιτησίας στον ελληνικό αθλητισμό και το μπάσκετ. Με πρωτοβουλία του κ. Υπουργού μαζευτήκαμε εδώ όλοι. Κοινή διαπίστωση όλων είναι πως υπάρχει θέμα, υπάρχει πρόβλημα, και των ομάδων στον ΕΣΑΚΕ και όλων των συμμετεχόντων. Διαφωνίες υπάρχουν στη λύση του θέματος αλλά τουλάχιστον διαπιστώθηκε, ότι υπάρχει σοβαρότερο θέμα με την αξιοπιστία της ελληνικής διαιτησίας. Ελπίζουμε ότι θα βρεθεί λύση. Ευχαριστούμε…

- Δεν βρήκατε κάποια λύση; Δεν καταλήξατε κάπου;

Σήμερα διαπιστώθηκε το πρόβλημα. Έγινε διαπίστωση από όλους. Και από τον ΕΣΑΚΕ που είχε γίνει. Και θα ακολουθήσουν κι άλλες ενέργειες προφανώς για να βρεθεί λύση.

- Σε ότι αφορά το ματς της Κυριακής;

Δεν θα γίνει.

- Για τα όσα κατήγγειλε ο κ. Γιαννακόπουλος;

Απαιτείται σύνεση, ψυχραιμία. Όσα γίνονται με κλειστές τις πόρτες με 25 ανθρώπους μέσα, δεν είναι της στιγμής, πάντως απαιτείται σύνεση, ψυχραιμία και ευθεία γραμμή.

- Ο κ. Γιαννακόπουλος καταγγέλλει πως τον σπρώξατε…

Δεν έχει γίνει αυτό, έχει γίνει κάτι άλλο μέσα που δεν χρειάζεται να το πούμε εδώ. Η συμφωνία που έχει γίνει μέσα είναι απαιτείται σύνεση, ψυχραιμία, δεν έχει γίνει τίποτα, ηρεμία… Υπάρχει πολιτική βούληση για να λυθεί το θέμα.

- Για την απουσία του κ. Βασιλακόπουλου;

Π. Αγγελόπουλος: Αυτό ήθελα να τονίσω, ότι σε μία τόσο σοβαρή σύσκεψη ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας να απουσιάζει δείχνει τον σεβασμό στην προσπάθεια του Υπουργού. Την αξιέπαινη προσπάθεια που έκανε ο Υπουργός, δεν έρχεται ο πρόεδρος της ΕΟΚ. Οπότε… Είναι πολύ δύσκλο να βρεθεί λύση, η δική μου εκτίμηση.

- Το φύλλο αγώνα θα κλείσει στον ΕΣΑΚΕ; Οριστικό;

Δεν είμαστε εμείς αρμόδιοι να σας απαντήσουμε σε αυτό.

Διαβάστε επίσης

Το φύλλο αγώνα του ντέρμπι θα κλείσει στον ΕΣΑΚΕ

Το φύλλο αγώνα του ντέρμπι θα κλείσει στον ΕΣΑΚΕ

Ο Ολυμπιακός επανέλαβε τη θέση στη Σύσκεψη παρά τον Γιώργο Βασιλειάδη και σχολίασε πως θα κλείσει το ΣΕΦ για λόγους ασφαλείας. "Δεν μας ενδιαφέρει η τιμωρία, αλλά να μην χρειαστεί να κατέβει κανείς στο ΣΕΦ".