Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προκλητικός Γιαννακόπουλος υπό την ανοχή του Κράτους

Προκλητικός Γιαννακόπουλος υπό την ανοχή του Κράτους
Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019 - 00:43

Υπό την ανοχή του Κράτους και της Αστυνομίας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε και δεύτερο σόου στο Υπουργείο. Περίμενε τους Αγγελόπουλους κάτω από το Υπουργείο, φυσικά όχι μόνος του, αλλά με την προσωπική του φρουρά και άρχισε να τους βρίζει και να τους προκαλεί για να παίξουν ξύλο. Πάνω βέβαια έλεγε, «είμαι εγχειρισμένος, είμαι κτυπημένος», στο πρώτο σόου που έδωσε, αλλά μετά… ήταν περδίκι και έτοιμος να… δει τους μπράβους του να κάνουν τη δουλειά τους.

Φώναζε, έβριζε, μπροστά στα μάτια πολλών και για να δείξει ότι είναι «κάποιος» το έκανε και live στo instagram, λέγοντας ότι οι Αγγελόπουλοι έφυγαν υπό τη συνοδεία της Αστυνομίας και ότι "θα τα πούμε όταν έρθει η ώρα". Η Αστυνομία όντως πήγε στους Αγγελόπουλους και τους είπε να τους βγάλει από την πίσω πόρτα του Υπουργείου.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος στα ουρλιαχτά του Γιαννακόπουλου, με χαμόγελο του είπε «καληνύχτα Δημήτρη, καληνύχτα Δημήτρη…», απάντησε στην αστυνομία, «δεν θα είστε στα καλά σας. Από μπροστά θα βγούμε. Κακώς ήρθατε κιόλας».

Καταλάβατε; Η Αστυνομία, αντί να πάει να μαζέψει αυτόν που έβριζε και απειλούσε, πήγε στους… Αγγελόπουλους.

Διαβάστε επίσης

Το φύλλο αγώνα του ντέρμπι θα κλείσει στον ΕΣΑΚΕ

Το φύλλο αγώνα του ντέρμπι θα κλείσει στον ΕΣΑΚΕ

Ο Ολυμπιακός επανέλαβε τη θέση στη Σύσκεψη παρά τον Γιώργο Βασιλειάδη και σχολίασε πως θα κλείσει το ΣΕΦ για λόγους ασφαλείας. "Δεν μας ενδιαφέρει η τιμωρία, αλλά να μην χρειαστεί να κατέβει κανείς στο ΣΕΦ".