Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έντονη δυσαρέσκεια για Βασιλακόπουλο και από την Πολιτεία

Έντονη δυσαρέσκεια για Βασιλακόπουλο και από την Πολιτεία
Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019 - 19:47

Μία πολύ σημαντική ημέρα για το ελληνικό μπάσκετ ήταν η Παρασκευή (15/03), με τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη να συγκαλεί σύσκεψη, ωστόσο, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν έδωσε το παρών. Ή μάλλον ακόμη καλύτερα ήταν για ακόμη μία φορά απών.

Πλέον, μετά και από την απουσία του από μία τόσο σημαντική σύσκεψη υπάρχει δυσαρέσκεια μέχρι και στην Πολιτεία και όχι μόνο στις τάξεις του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» εξέφρασαν μέσω των προέδρων τους, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου την έντονη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι ο πρόεδρος της ΕΟΚ δεν παρευρέθηκε στη σύσκεψη.

Ωστόσο, πλέον, φαίνεται ότι υπάρχει ανάλογη δυσαρέσκεια και στην Πολιτεία, κάτι το οποίο αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

Φαίνεται ότι όλοι έχουν καταλάβει, αλλά πλέον και παραδέχονται τις τεράστιες ευθύνες που φέρει ο Γιώργος Βασιλακόπουλος για όλα αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ και είναι πολύ πιθανό τις επόμενες ημέρες, να υπάρξουν εξελίξεις.

Η απουσία του Γιώργου Βασιλακόπουλου από τη σύσκεψη δείχνει ότι δεν υπάρχει διάθεση στην ΕΟΚ να λυθεί το πρόβλημα που υπάρχει στο ελληνικό μπάσκετ.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Βασιλακόπουλος όχι μόνο δεν βρέθηκε στη συγκεκριμένη σύσκεψη, αλλά δεν απαντούσε καν στις κλήσεις και στα μηνύματα του Γιώργο Βασιλειάδη... Κάτι το οποίο, όπως είναι φυσικό, αύξησε ακόμη περισσότερο τη δυσαρέσκεια που δικαιολογημένα υπάρχει.

Διαβάστε επίσης

Η πιο κρίσιμη στιγμή της σεζόν

Η πιο κρίσιμη στιγμή της σεζόν

Μεγάλο πλήγμα ο τραυματισμός του Σπανούλη που προστέθηκε σε αυτόν του Στρέλνικες. Με περιφέρεια ειδικών... συνθηκών ο Ολυμπιακός στο φινάλε της κανονικής περιόδου.