Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν χρειάζονται λόγια, αλλά δουλειά στο παρκέ»

«Δεν χρειάζονται λόγια, αλλά δουλειά στο παρκέ»
Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 - 13:47

Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για τον Ολυμπιακό. Τέρμα τα λόγια, μόνο δουλειά μέσα στο παρκέ. Αυτό υπογράμμισε ο Ζακ Λεντέι ενόψει του ματς με την ομάδα του Μονάχου για την 27η αγωνιστική της Euroleague, την Τρίτη το βράδυ στο ΣΕΦ.

Με τον Αμερικανό φόργουορντ/σέντερ του Ολυμπιακού να σχολιάζει αρχικά: «Πρέπει να πιέσουμε, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, αλλά αυτό πρέπει να κάνουμε, να παλέψουμε όπως μπορούμε».

Είναι ένας από τους τελικούς για να περάσει ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ. Πώς είναι το ηθικό της ομάδας;

«Όλοι θέλουμε να είμαστε νικητές στο ματς αυτό. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια. Πρέπει να βγάλουμε τη δουλειά μας στο παρκέ. Πρέπει να τελειώσουμε τη δουλειά. Πρέπει να είμαστε παραγωγικοί και ήρθε η ώρα να παίξουμε για να κάνουμε αυτό που πρέπει».

Για τις «μάχες» με τον Ντέρεκ Γουίλιαμς της Μπάγερν Μονάχου, ανέφερε: «Θα πρέπει να παίξουμε αθλητικά, δυνατά στην άμυνα. Να πιέσουμε πολύ με τα χέρια πάνω στην μπάλα, να μην του δώσουμε χώρο. Να μην του επιτρέψουμε να βρει ρυθμό και ελεύθερα σουτ».

Διαβάστε επίσης

«Χρειάζονται τη νίκη για τα πλέι οφ»

«Χρειάζονται τη νίκη για τα πλέι οφ»

Έτοιμοι για μια σκληρή μάχη αλλά και χαρούμενος που μετά από καιρό έχει πλήρη την ομάδα του, εμφανίστηκε ο Ντέγιαν Ράντονιτς, πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.