Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πτήση ακριβώς μετά τη Μπάγερν για Κανάρια Νησιά!

Πτήση ακριβώς μετά τη Μπάγερν για Κανάρια Νησιά!
Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 - 22:08

Τελευταία «διαβολοβδομάδα» στην Ευρωλίγκα, αλλά στον Ολυμπιακό έπεσαν όλα μαζεμένα. Δεν φτάνει που έχει τρεις τραυματίες (Σπανούλης, Στρέλνιεκς, Αγραβάνης) το ταξίδι που έχει μετά το ματς με τη Μπάγερν είναι και ίσως τα δυσκολότερο φετινό. Στη Γκραν Κανάρια.

Σύμφωνοι, με πτήση τσάρτερ θα πάει, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε να κάνει τον γύρο της Ισπανίας, αλλά ακούστε πως έχει το πράγμα…

* Παίζουν με τη Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ… Ματς «τελικό» καθώς πλέον παίζετε η πρόκριση.

* Μία η ώρα Ελλάδας, ξημερώνοντας Τετάρτη δηλαδή θα πετάξουν για τη Γκραν Κανάρια με πτήση τσάρτερ καθώς την Πέμπτη (21/03) και ώρα 22:30 (Ελλάδος) αντιμετωπίζουν τη Γκραν Κανάρια για την 28η αγωνιστική της διοργάνωσης. Ματς... "τελικός" κι αυτό.

* Η πτήση είναι… έξι (6) ώρες.

Να προσθέσουμε κάτι άλλο;

Διαβάστε επίσης

Προπόνηση στο ΣΕΦ η Μπάγερν (vids)

Προπόνηση στο ΣΕΦ η Μπάγερν (vids)

Οι Βαυαροί προπονήθηκαν στο φαληρικό κλειστό με τον Ντέγιαν Ράντονιτς, μετά από καιρό, να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και να έχει απαρτία.

Δέκα και ο… Ποκουσέφσκι!

Δέκα και ο… Ποκουσέφσκι!

Με τους Σπανούλη, Στρέλνιεκς και Αγραβάνη εκτός, δέκα έμειναν και ο Ποκουσέφσκι έντεκα. Δεν κατεβάζει καν 12άδα με τη Μπάγερν Μονάχου.

Μοίρασε  non paper ο Βασιλακόπουλος!

Μοίρασε non paper ο Βασιλακόπουλος!

Ο Βασιλειάδης είπε ότι αν δεν πάρει πρωτοβουλία ο Βασιλακόπουλος η πρώτη κίνηση της Πολιτείας θα είναι η επιχορήγηση που δίνει στην ΕΟΚ και ο Πρόεδρος... ξεσηκώθηκε μεταθέτοντας ευθύνες... αλλού!