Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σκόρπισε» την Μπάγερν Μονάχου και αναχωρεί αμέσως για Ισπανία

«Σκόρπισε» την Μπάγερν Μονάχου και αναχωρεί αμέσως για Ισπανία
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 - 22:52

Ο Ολυμπιακός πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου και μάλιστα, παίζοντας ανά διαστήματα πολύ ωραίο μπάσκετ, ωστόσο, πλέον κοιτάζει αμέσως το επόμενο ματς, αυτό κόντρα στην Γκραν Κανάρια.

Οι «ερυθρόλευκοι», όπως σας ενημερώσαμε και το βράδυ της Δευτέρας (18/03) θα «πετάξουν» απόψε κιόλας για την Ισπανία, με πτήση τσάρτερ στις 01:30.

Μάλιστα, οι Πειραιώτες θα ταλαιπωρηθούν αρκετά ενόψει της αναμέτρηση με την Γκραν Κανάρια, καθώς εκτός από το γεγονός ότι θα ταξιδέψουν λίγες ώρες μετά το ματς με την Μπάγερν Μονάχου, η πτήση θα διαρκέσει και 6 ολόκληρες ώρες.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (22/03) στις 22:30 την ισπανική ομάδα για την 28η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Διαβάστε επίσης

Έβγαλε το άχτι του…

Έβγαλε το άχτι του…

Ο Ολυμπιακός σα να θυμήθηκε ότι μπορεί να παίξει (πολύ) καλύτερα από αυτό που παρουσίαζε και επιβλήθηκε πλήρως της Μπάγερν Μονάχου με 89-69. Πήγε στο 14-13 και απευθείας Γκραν Κανάρια.

Απρόοπτο με Γκος...

Απρόοπτο με Γκος...

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού δέχτηκε χτύπημα στο δεξί του μάτι, έπειτα από διεκδίκηση ριμπάουντ και αναγκάστηκε να κατευθυνθεί με γάζα στο μάτι στα αποδυτήρια...