Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προπονήθηκε στο Λας Πάλμας ο Ολυμπιακός! (pics)

Προπονήθηκε στο Λας Πάλμας ο Ολυμπιακός! (pics)
Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019 - 22:01
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Στην Gran Canaria Arena προπονήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (20/03) ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι», με… 11άδα, όπως ακριβώς συνέβη και στο παιχνίδι με τη Μπάγερν Μονάχου, καθώς τραυματίες είναι οι Σπανούλης, Στρέλνιεκς και Αγραβάνης, ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους στο Λας Πάλμας, για την 28η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τους ρυθμούς πάντως να είναι χαλαροί.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ ανέλυσε στους παίκτες του την αντίπαλο του Ολυμπιακού (που φυσικά δεν κυνηγά κάτι παρά μόνο να υπερασπιστεί το γόητρό της), η οποία έχει, μην λησμονεί κανείς, τον Πέδρο Μαρτίνεθ πλέον στον πάγκο της.

Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν ως «τελικό» και το παιχνίδι με τη Γκραν Κανάρια, δεν μπορούν να πράξουν διαφορετικά άλλωστε μέχρι να επιτευχθεί η πρόκριση και θέλουν να βγάλουν ένα καλό παιχνίδι με διάθεση και ταχύτητα όπως έπραξαν με τους Βαυαρούς.

Διαβάστε επίσης

«Συγκεντρωμένοι για τρεις… τελικούς!» (vid)

«Συγκεντρωμένοι για τρεις… τελικούς!» (vid)

«Να παίζουμε μπάσκετ που να απολαμβάνουμε κι εμείς αλλά και ο κόσμος», δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου, μία μέρα πριν από το ματς του Ολυμπιακού με την Γκραν Κανάρια, για την Ευρωλίγκα.