Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ήταν θέμα άμυνας, πρέπει να νικήσουμε στα τελευταία δύο ματς»

«Ήταν θέμα άμυνας, πρέπει να νικήσουμε στα τελευταία δύο ματς»
Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 - 00:42

Πάρα πολύ καλός αμυντικά ήταν ο Ολυμπιακός κόντρα στην Γκραν Κανάρια, κάτι το οποίο τον επηρέασε και επιθετικά, με αποτέλεσμα να γνωρίσει βαριά ήττα με 90-67, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Γουίλιαμς-Γκος.

Ο Αμερικανός γκαρντ των «ερυθρόλευκων» τόνισε επίσης ότι πλέον δεν υπάρχει γυρισμός και εκείνος μαζί με τους συμπαίκτες του οφείλουν να πάρουν δύο νίκες στα ισάριθμα εναπομείναντα ματς της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς με την Γκραν Κανάρια:

«Ήταν θέμα άμυνας. Δεν μπορέσαμε να αμυνθούμε και αυτό ήταν το κύριο στοιχείο, στο οποίο οφείλεται η ήττα μας. Νομίζω ότι όλα ξεκίνησαν από την άμυνα. Δεν παίξαμε σωστά σε αυτό το κομμάτι και δεν μπόρεσε να ελέγξει το ρυθμό, κάτι το οποίο τον επηρέασε και στην επίθεση».

Για το πόσο δύσκολα είναι πλέον τα τελευταία 2 ματς στην Ευρωλίγκα:

«Έχουμε δύο ματς στο σπίτι μας και πρέπει να νικήσουμε. Πλέον, δεν υπάρχει γυρισμός πρέπει να πάρουμε δύο νίκες, αρχικά κόντρα στη Ζαλγκίρις και στη συνέχεια με την Νταρουσάφακα».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν έβγαλε αντίδραση σε κανένα σημείο του ματς με την Γκραν Κανάρια:

«Μας έλειψε η ενέργεια για να σταματήσουμε τα σουτ τους. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι όταν βλέπεις συνέχεια να σκοράρουν. Δεν μπορείς να βρεις ρυθμό, να βρεις δύναμη και τη ψυχολογία για να επανέλθεις στο σκορ».

Διαβάστε επίσης

Διασυρμός

Διασυρμός

Ένα βήμα μπρος και… πέντε πίσω κάνει ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» έγιναν έρμαιο στις διαθέσεις της αδιάφορης Γκραν Κανάρια και διασύρθηκαν με 90-67, διακινδυνεύοντας πλέον την πρόκρισή του στους «8» της διοργάνωσης.

Ο κόσμος του Θρύλου στο Λας Πάλμας (pic)

Ο κόσμος του Θρύλου στο Λας Πάλμας (pic)

Οι φίλοι των Πειραιωτών βρίσκονται στο πλευρό των παικτών του Ντέιβιντ Μπλατ και στην Ισπανία, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να τους ευχαριστεί μέσω των social media.