Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα χειρότερα σενάρια!

Τα χειρότερα σενάρια!
Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019 - 10:52

Ο Ολυμπιακός τα κατάφερε, διότι περί... κατορθώματος πρόκειται, να είναι σε δύσκολη θέση σε ό,τι αφορά την πρόκριση στην 8άδα. Αυτό που βλέπουμε το τελευταίο δίμηνο δεν είναι... Ολυμπιακός!

Κι έχει έρθει σε πολύ δύσκολη θέση. Διότι μετά και τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής, οι «ερυθρόλευκοι» είναι δυνατό να αποκλειστούν ακόμα κι να κάνουν δύο νίκες στα ματς που απομένουν στην κανονική περίοδο.

Τι πρέπει να γίνει; Στο πρώτο ακόμα και με «2 στα 2» από τον Ολυμπιακό, αν φέρουν τα ίδια αποτελέσματα η Μπασκόνια, ο Παναθηναϊκός και η Αρμάνι, οι «ερυθρόλευκοι» αποκλείονται από τη συνέχεια. Το θέμα είναι πώς οι Βάσκοι θα αναμετρηθούν με Εφές εντός και με ΤΣΣΚΑ εκτός έδρας, οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν Ρεάλ και Μπούντουτσνοστ στο ΟΑΚΑ, ενώ το Μιλάνο με Φενέρ εντός και με Εφές εκτός έδρας, αντίστοιχα.

Το άλλο σενάριο είναι να κάνουν από μια νίκη Παναθηναϊκός και Αρμάνι, η Μπασκόνια δύο νίκες και να υπάρξει τριπλή ισοβαθμία Ολυμπιακού, ΠΑΟ και Αρμάνι που αφήνει εκτός τους «ερυθρόλευκους».

Διαβάστε επίσης

Τούς έκανε Ουόριορς, τον «έντυσε»… Κάρι!

Τούς έκανε Ουόριορς, τον «έντυσε»… Κάρι!

Ασύλληπτα αυτά που επέτρεψε ο Ολυμπιακός. Μία από τις χειρότερες επιθέσεις του έβαλε 90 πόντους. Αυτός στη χειρότερη άμυνα της Ευρωλίγκας, έβαλε μόλις 67 πόντους. Τα ρεκόρ του Έρικσον και τα φάουλ που του… έκαναν!