Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ένας Ολυμπιακός που έχασε το «μέταλλό» του!

Ένας Ολυμπιακός που έχασε το «μέταλλό» του!
Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019 - 13:39
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Με την πλάτη στον... τοίχο είναι ο Ολυμπιακός! Ο λόγος είναι απλώς. Ένα καταστροφικός δεύτερος γύρος. Μια ομάδα που δεν είχε καθόλου ρυθμό. Μια ομάδα που δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να παίξει μπάσκετ βάσει δυνατοτήτων της.

Από εκεί που πάλευε για μια θέση στην τετράδα, για το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ, τώρα είναι αμφίβολο εάν θα δώσει το «παρών» στην επόμενη φάση. Κι αυτό διότι η πρόκριση δεν είναι πλέον στο χέρι του.

Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου, ο Ολυμπιακός είναι στην 9η θέση, εκτός οκτάδας. Και δεν εξαρτάται η παρουσία του εκεί μόνο από τα δικά του αποτελέσματα, αλλά πρέπει να περιμένει τα νέα από τα ματς των συνδιεκδικητών του για την πρόκριση στα πλέι οφ.

Μια ομάδα που έπαψε να θυμίζει τον Ολυμπιακό! Μια ομάδα που στερείται του βασικότερου συστατικού όλων των προηγούμενων ετών. Της μαχητικότητας ως το τέλος. Η ομάδα που δεν τα παρατούσε ποτέ, τώρα δείχνει κάτι εντελώς διαφορετικό. Κι αυτό είναι που δεν μπορεί να αποδειχθεί ο κόσμος του Θρύλου.

Δεν είναι μόνο η νίκη, αλλά σημασία έχει να παλεύει η ομάδα ως το τέλος, να μην τα παρατά. Αυτό είναι κάτι που δεν δείχνουν πλέον οι «ερυθρόλευκοι». Κατάφεραν να έρθουν στη δύσκολη θέση να περιμένουν κι άλλα αποτελέσματα. Ναι μεν θέλουν τη νίκη με την Ζαλγκίρις και την Νταρουσάφακα, αλλά περιμένουν ευχάριστα νέα και από άλλα γήπεδα της Ευρώπης...

Διαβάστε επίσης

Τα χειρότερα σενάρια!

Τα χειρότερα σενάρια!

Υπάρχουν δύο περιπτώσεις που αφήνουν εκτός 8άδας της Euroleague τον Ολυμπιακό ακόμα κι αν κάνει το «δύο στα δύο».