Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέο ξεκίνημα κόντρα στον Πανιώνιο...

Νέο ξεκίνημα κόντρα στον Πανιώνιο...
Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019 - 08:00

Να αφήσει πίσω του την κακή εμφάνιση και ήττα κόντρα στην Γκραν Κανάρια θέλει ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στις 17:00 εκτός έδρας τον Πανιώνιο για την 20ή αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Live στο gavros.gr στις 17:00/ΕΡΤ2.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα, αρχής γενομένης με το ματς με τους «κυανέρυθρους», με τους παίκτες του Ολυμπιακού να είναι αποφασισμένοι, όπως τόνισε και ο Αξέλ Τουπάν να κάνουν μία πειστική εμφάνιση κόντρα στον Πανιώνιο. Αναπτερώνοντας με αυτό τον τρόπο την ψυχολογία τους ενόψει της αναμέτρησης με τη Ζαλγκίρις την επόμενη εβδομάδα στην Ευρωλίγκα.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν υπολογίζει και στο συγκεκριμένο ματς τους γνωστούς τραυματίες Βασίλη Σπανούλη και Γιάνις Στρέλνιεκς.

Διαβάστε επίσης

Πανιώνιος - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 65-101 (Τελικό)

Πανιώνιος - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 65-101 (Τελικό)

Οι «ερυθρόλευκοι» αφήνουν πίσω το ματς με την Γκραν Κανάρια και κοιτάζουν μπροστά, αρχής γενομένης στο ματς με τους «κυανέρυθρους». Live στο gavros.gr στις 17:00/ΕΡΤ2.

Με Ζευγαρά και Κολοβέρο 12άδα ο Ολυμπιακός!

Με Ζευγαρά και Κολοβέρο 12άδα ο Ολυμπιακός!

Ο κόουτς του Ολυμπιακού πήγε στο «Σοφία Μπεφόν» με δύο παίκτες από την εφηβική του ομάδα καθώς οι τραυματισμοί των Σπανούλη, Στρέλνιεκς και Αγραβάνη αλλά και ο "ξένος" Ποκουσέφσκι τον ανάγκασαν να έχει 10 παίκτες.