Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Άλλο επίπεδο η Α1 από το εφηβικό»

«Άλλο επίπεδο η Α1 από το εφηβικό»
Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019 - 19:17

Δίχως να μπορεί να κρύψει το χαμόγελο και τη χαρά του, ο Ιωσήφ Κολοβέρος, μετά το ντεμπούτο του με την αντρική ομάδα του Ολυμπιακού και τους πρώτους του πόντους, έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις on camera.

«Κάναμε προπονήσεις τον τελευταίο καιρό με την ανδρική ομάδα. Προσπαθούμε να δείξουμε αυτά που κάνουμε στην προπόνηση» ανέφερε ο γκαρντ της εφηβικής ομάδας του Ολυμπιακού, για να συμπληρώσει στη συνέχεια στην κάμερα της ΕΡΤ: «Είναι άλλο το επίπεδο στην Α1 από το εφηβικό. Είναι άλλες οι ταχύτητες και τα κορμιά. Είναι ένα επίπεδο πάνω»!

Διαβάστε επίσης

«Δεν είμαι Πυθία...»!

«Δεν είμαι Πυθία...»!

Για την αγωνιστική κατάσταση των «ερυθρόλευκων» και τα κίνητρα τους, για την πρόκριση στους «8» της Ευρωλίγκας και τις αποφάσεις της διοίκησης τις οποίες υποστηρίζει 1000% γιατί αυτός το επέλεξε, μίλησε ο Ντέιβιντ Μπλατ μετά το ματς με τον Πανιώνιο.

Ο Πρίντεζης πέρασε τον Μπέρι!

Ο Πρίντεζης πέρασε τον Μπέρι!

Επτά πόντοι στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο, ήταν αρκετοί για να καταστήσουν τον Γιώργο Πρίντεζη, 13ο σκόρερ στην ιστορία της Basket League καθώς έφτασε τους 3.483 πόντους καριέρας στο πρωτάθλημα της Α1.