Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εύκολα η Ζαλγκίρις πριν τον Ολυμπιακό

Εύκολα η Ζαλγκίρις πριν τον Ολυμπιακό
Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019 - 22:42

Χωρίς να ζοριστεί η Ζαλγκίρις πήρε μία εύκολη νίκη με 93-78 στο γήπεδο της Σιαουλιάι, λίγες ημέρες πριν από την κρίσιμη μάχη με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την Ευρωλίγκα.

Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και έτσι έφτασε στο νικηφόρο αποτέλεσμα για το λιθουανικό πρωτάθλημα.

Πρώτος σκόρερ για τη Ζαλγκίρις ήταν ο Γκριγκόνις με 16 πόντους, ενώ ακολούθησαν οι Ουλανόβας και Μιλάκνις με 13 και 12 πόντους, αντίστοιχα.

Υπενθυμίζουμε, ότι την Παρασκευή (29/03) η Ζαλγκίρις θα παίξει το τελευταίο της «χαρτί» στο Φαληρικό γήπεδο για τη συνέχεια της στην Ευρωλίγκα σε ένα πολύ κρίσιμο ματς και για τον Ολυμπιακό.

Τα δεκάλεπτα: 18-26, 37-49, 55-82, 78-93.

Διαβάστε επίσης

Ο Πρίντεζης πέρασε τον Μπέρι!

Ο Πρίντεζης πέρασε τον Μπέρι!

Επτά πόντοι στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο, ήταν αρκετοί για να καταστήσουν τον Γιώργο Πρίντεζη, 13ο σκόρερ στην ιστορία της Basket League καθώς έφτασε τους 3.483 πόντους καριέρας στο πρωτάθλημα της Α1.

«Δεν είμαι Πυθία...»!

«Δεν είμαι Πυθία...»!

Για την αγωνιστική κατάσταση των «ερυθρόλευκων» και τα κίνητρα τους, για την πρόκριση στους «8» της Ευρωλίγκας και τις αποφάσεις της διοίκησης τις οποίες υποστηρίζει 1000% γιατί αυτός το επέλεξε, μίλησε ο Ντέιβιντ Μπλατ μετά το ματς με τον Πανιώνιο.