Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μιλουτίνοφ vs Ντέιβις

Μιλουτίνοφ vs Ντέιβις
Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019 - 20:14
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα χρειαστεί βοήθεια από τους υπόλοιπους ψηλούς του Ολυμπιακού κόντρα στην Ζαλγκίρις. Θα επιδιώξουν να τον φθείρουν, να τον κουράσουν ιδίως με τον Καβαλιάουσκας ενώ πλέον έχει και τον Ντίον Τόμπσον, να τον βγάλουν εκτός, καθώς είναι λογικό να στοχεύσουν τον καλύτερο παίκτη των Πειραιωτών.

Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού είναι δεύτερος στο σύστημα αξιολόγησης στην Ευρωλίγκα φέτος (πίσω από τον Μάικ Τζέιμς) με 19.3 μονάδες μ.ο. στο ranking αλλά και στα ριμπάουντ με 7.8 ανά ματς (σ.σ. πίσω από τον Πουαριέ) ενώ πετυχαίνει 11.3 πόντους με 66% στα δίποντα.

Τι κάνει το αντίπαλο δέος; Ο Μπράντον Ντέιβις;

Ακόμα καλύτερη σεζόν από την περσινή. Από αυτήν δηλαδή, που στα πλέι οφ κόντρα στον Ολυμπιακό είχε: 17 πόντους μ.ο. με 66,7% δίποντα, 4 ριμπάουντ, 1.3 μπλοκ.

Φέτος, ο Αμερικανός σέντερ της Ζαλγκίρις που αποτελεί φυσικά σημείο αναφοράς στο παιχνίδι της, έχει 14 πόντους μ.ο. με 55% δίποντα, 5.5 ριμπάουντ, 2.1 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Διαβάστε επίσης

Με τον «τρελό»… ποτέ δεν ξέρεις!

Με τον «τρελό»… ποτέ δεν ξέρεις!

Ο Βασίλης Σπανούλης ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, δεν κρατιέται και πιέζει να παίξει κόντρα στη Ζαλγκίρις, οπότε μέρα με μέρα θα κρίνεται. Όλα ανοικτά...

Θεραπεία ο Στρέλνιεκς, χάνει και Ζαλγκίρις

Θεραπεία ο Στρέλνιεκς, χάνει και Ζαλγκίρις

Με τον Δημήτρη Αγραβάνη να ακολουθεί το πρόγραμμα της ομάδας για δεύτερη συνεχή μέρα, συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης της Παρασκευής (29/03) με τη Ζαλγκίρις.

Προσοχή σε ζωγραφιστό και «αέρα»

Προσοχή σε ζωγραφιστό και «αέρα»

Στις τελευταίες νίκες της η Ζαλγκίρις έχει πολύ υψηλά ποσοστά στα δίποντα, πληγώνοντας στη ρακέτα τον Ολυμπιακό και την υπεροχή στα ριμπάουντ.