Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν ο Λεντέι είναι διψήφιος!

Όταν ο Λεντέι είναι διψήφιος!
Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019 - 22:45
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Στα τελευταία 10 παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, ο Ζακ Λεντέι έχει στα οκτώ εξ αυτών 3,5 πόντους μ.ο. και στα άλλα δύο… 22 πόντους μ.ο. Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ από τα 8 παιχνίδια σερί που είχε διψήφιο αριθμό πόντων έχει περάσει σε εμφανίσεις που μοιάζουν περισσότερο με καρδιογράφημα.

Έχει ελαφρυντικά, όπως σε πολλά ματς από τα 30 λεπτά συμμετοχής έπεσε στα 6 λεπτά, είναι rookie στην διοργάνωση όπως βροντοφωνάζει ο Ντέιβιντ Μπλατ αλλά και… μπερδεμένος σε ρόλους 2ου σέντερ και 2ου πάουερ φόργουορντ, ωστόσο σε μία γενική εικόνα, κι αυτός, δεν δίνει πράγματα στον Ολυμπιακό με συνέπεια και διάρκεια.

Χρειάζεται ο Λεντέι, τον έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός, καθώς ο Μιλουτίνοφ δεν είναι βιονικός αλλά και να φέρει πράγματα εις πέρας απέναντι στη φροντ λάιν της Ζαλγκίρις. Δείτε κάτι ενδιαφέρον:

- Ο Ολυμπιακός έχει 9-4 στη σεζόν όταν ο Λεντέι είναι διψήφιος σε πόντους ερχόμενος από τον πάγκο και παράλληλα έχει 3-1 όταν ο Αμερικανός σκοράρει 20 πόντους και πάνω.

Ο Λεντέι ήταν διψήφιος με Κίμκι (14 πόντους), Μακάμπι (12), Μπάγερν (12), Ρεάλ (12), Μπούντουσνοστ (28), Εφές (10), Μπαρτσελόνα 10, Γκραν Κανάρια (12), Μπασκόνια (23), Μπάγερν 23, τα οποία παιχνίδια ο Ολυμπιακός κέρδισε ενώ ηττήθηκε απέναντι σε Ζαλγκίρις (15 πόντους), Νταρουσάφακα (12), Ρεάλ στη Μαδρίτη (12) και ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ (21).

Διαβάστε επίσης

Θεραπεία ο Στρέλνιεκς, χάνει και Ζαλγκίρις

Θεραπεία ο Στρέλνιεκς, χάνει και Ζαλγκίρις

Με τον Δημήτρη Αγραβάνη να ακολουθεί το πρόγραμμα της ομάδας για δεύτερη συνεχή μέρα, συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης της Παρασκευής (29/03) με τη Ζαλγκίρις.