Ντουντούκα
Καλωσήρθατε αδέρφια!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Η πολιτική κρίση «παίρνει» το Final 4 από την Αθήνα»

«Η πολιτική κρίση «παίρνει» το Final 4 από την Αθήνα»
Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019 - 22:23

Παρά το γεγονός ότι θεωρούνταν σίγουρο το Final 4 στην Αθήνα το 2020, εντούτοις τον τελευταίο καιρό μοιάζει αυτό το ενδεχόμενο να απομακρύνεται για τα καλά. Δεν πάει πολύς καιρός που ο Τζόρντι Μπερτομέου είπε απ’ έξω – επ’ έξω πως τίποτα δεν είναι σίγουρο και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, ήρθε τώρα το ρεπορτάζ της WallaSports από το Ισραήλ για να διερευνήσει εις βάθος τους λόγους αυτής της απόφασης, η οποία έγκειται στην πολιτική κρίση στη χώρα μας.

«Η ελληνική κυβέρνηση υπέβαλε την υποψηφιότητά της για το Final 4 και υπήρξαν προχωρημένες συζητήσεις με την Ευρωλίγκα και συμφωνία πριν από τρεις μήνες. Η πολιτική κρίση, που μπορεί να οδηγήσει σε πρόωρες εκλογές τη χώρα, έχουν κάνει την κυβέρνηση να διστάζει και να σκέφτεται τη συμφωνία. Η καταληκτική περίοδος για τη μεταφορά των χρημάτων έχει περάσει και υπάρχει πραγματική πιθανότητα η διοργάνωση του 2020 να δοθεί σε άλλη πόλη.

Η Ευρωλίγκα περιμένει ακόμα την απόφαση των Ελλήνων και είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι η υποψηφιότητα της Αθήνας δεν έχει αποσυρθεί, αλλά ήδη υπάρχουν υποψηφιότητες για αντικατάσταση: Το Παρίσι και το Κάουνας» αναφέρει σχετικά το δημοσίευμα.

Διαβάστε επίσης

Όταν ο Λεντέι είναι διψήφιος!

Όταν ο Λεντέι είναι διψήφιος!

Ο Ολυμπιακός έχει 9-4 στη σεζόν όταν ο Λεντέι είναι διψήφιος σε πόντους ερχόμενος από τον πάγκο και παράλληλα έχει 3-1 όταν ο Αμερικανός σκοράρει 20 πόντους και πάνω.

Θεραπεία ο Στρέλνιεκς, χάνει και Ζαλγκίρις

Θεραπεία ο Στρέλνιεκς, χάνει και Ζαλγκίρις

Με τον Δημήτρη Αγραβάνη να ακολουθεί το πρόγραμμα της ομάδας για δεύτερη συνεχή μέρα, συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης της Παρασκευής (29/03) με τη Ζαλγκίρις.

Με τον «τρελό»… ποτέ δεν ξέρεις!

Με τον «τρελό»… ποτέ δεν ξέρεις!

Ο Βασίλης Σπανούλης ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, δεν κρατιέται και πιέζει να παίξει κόντρα στη Ζαλγκίρις, οπότε μέρα με μέρα θα κρίνεται. Όλα ανοικτά...