Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θεραπεία ο Στρέλνιεκς, χάνει και Ζαλγκίρις

Θεραπεία ο Στρέλνιεκς, χάνει και Ζαλγκίρις
Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019 - 21:27
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Με τον Δημήτρη Αγραβάνη να ακολουθεί το πρόγραμμα της ομάδας για δεύτερη συνεχή μέρα, συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης της Παρασκευής (29/03) με τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ, για την 29η και προτελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει ρίξει το βάρος στην τακτική που θα ακολουθήσουν οι «ερυθρόλευκοι» και τους προπόνησε την Τρίτη κανονικά και στο παρκέ με «5-5», εξακολουθώντας βέβαια να έχει τις απουσίες των Βασίλη Σπανούλη και Γιάνις Στρέλνιεκς.

Ο Λετονός γκαρντ του Ολυμπιακού έχει «κλείσει» έναν μήνα από τότε που τραυματίστηκε (26 Φεβρουαρίου) στην Ποντγκόριτσα στο ματς της Λετονίας με το Μαυροβούνιο και συνεχίζει να ακολουθεί θεραπεία για τη θλάση 2ου βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο του αριστερού του ποδιού. Θα χάσει και το ματς με τους Λιθουανούς όπως φαίνεται, που σημαίνει πως θα είναι το 6ο σερί στην Ευρωλίγκα, καθώς τελευταία φορά αγωνίστηκε στις 21 Φεβρουαρίου κόντρα στην Εφές.

Διαβάστε επίσης

Όταν ο Λεντέι είναι διψήφιος!

Όταν ο Λεντέι είναι διψήφιος!

Ο Ολυμπιακός έχει 9-4 στη σεζόν όταν ο Λεντέι είναι διψήφιος σε πόντους ερχόμενος από τον πάγκο και παράλληλα έχει 3-1 όταν ο Αμερικανός σκοράρει 20 πόντους και πάνω.

Με τον «τρελό»… ποτέ δεν ξέρεις!

Με τον «τρελό»… ποτέ δεν ξέρεις!

Ο Βασίλης Σπανούλης ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, δεν κρατιέται και πιέζει να παίξει κόντρα στη Ζαλγκίρις, οπότε μέρα με μέρα θα κρίνεται. Όλα ανοικτά...

Μιλουτίνοφ vs Ντέιβις

Μιλουτίνοφ vs Ντέιβις

Οι δύο σέντερ αποτελούν τους πυλώνες των ομάδων τους. Ο Σέρβος έχει ανάγκη από support από τους «ερυθρόλευκους» καθώς δεδομένα θα τον σημαδέψουν και θα τον φθείρουν.