Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο κόσμος πρέπει να κάνει αυτό που ξέρει καλά!

Ο κόσμος πρέπει να κάνει αυτό που ξέρει καλά!
Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019 - 11:04

Το ματς με την Ζαλγκίρις είναι «τελικός» για τον Ολυμπιακό. Ματς δίχως... αύριο, χωρίς κανένα περιθώριο για άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης. Ένα ματς που μονάχα αυτό υπάρχει. Να εκμεταλλευτεί ο Θρύλος την έδρα του και να πάρει το πρώτο από τα δύο ματς που είναι απαραίτητα για να μείνει «ζωντανός» στο... κόλπο της πρόκρισης στα πλέι οφ. Με τον κόσμο να είναι στο πλευρό της ομάδας.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχει αντιληφθεί στο απόλυτο τι σημαίνει αυτό το ματς. Πόσο μεγάλη σημασία έχει να είναι δίπλα στην ομάδα και να της δώσει ώθηση για να πάρει το ματς με τους Λιθουανούς. Ήδη έχει ξεκινήσει η διάθεση διαδικτυακά και από το πρωί της Πέμπτης θα ανοίξουν τα εκδοτήρια στο ΣΕΦ.

Οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται περισσότερο από κάθε άλλο ματς φέτος τον κόσμο στο πλευρό τους. Ένα γεμάτο ΣΕΦ θα είναι όχι απλά ιδανικό, αλλά το καλύτερο για το ματς αυτό. Για να μπορέσει η ομάδα να πάρει τις δύο νίκες στα ισάριθμα ματς που έχει μπροστά της ως το φινάλε της κανονικής περιόδου και να περιμένει τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων που παλεύουν για την 8άδα, ώστε να δει εάν θα πάρει τελικά το εισιτήριο για τα πλέι οφ.

Διαβάστε επίσης

Όταν ο Λεντέι είναι διψήφιος!

Όταν ο Λεντέι είναι διψήφιος!

Ο Ολυμπιακός έχει 9-4 στη σεζόν όταν ο Λεντέι είναι διψήφιος σε πόντους ερχόμενος από τον πάγκο και παράλληλα έχει 3-1 όταν ο Αμερικανός σκοράρει 20 πόντους και πάνω.