Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ασταμάτητοι οι Έφηβοι του Θρύλου!

Ασταμάτητοι οι Έφηβοι του Θρύλου!
Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019 - 14:25

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις της ομάδας Εφήβων του Ολυμπιακού συνεχίστηκαν. Οι νεαροί «ερυθρόλευκοι» νίκησαν και στο δεύτερο ματς της ημιτελικής σειράς της ΕΣΚΑΝΑ τον Πανιώνιο και πέρασαν στον τελικό. Με 2-0 νίκες, παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ και πάλι, στην έδρα του Πανιωνίου.

Η ομάδα του Τσαλδάρη πλέον έχει ως στόχο τον τίτλο που θα της δώσει και το εισιτήριο για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Στη σειρά των τελικών θα αντιμετωπίσει τον Πρωτέα Βούλας, με τον Ολυμπιακό να έχει το πλεονέκτημα της έδρας.

Η σειρά ξεκινά στο ΣΕΦ, στις 2 Απριλίου (20:30), το δεύτερο ματς είναι στις 5 Απριλίου (21:3) στο κλειστό της Βούλας κι αν χρειαστεί και τρίτο ματς, θα διεξαχθεί στις 9 Απριλίου (20:30) στο ΣΕΦ, με τον πρωταθλητή να αναδεικνύεται στις δύο νίκες.

Πανιώνιος: Ντούσιας 4, Νουρτσελάρι, Παπακωνσταντίνου, Κοσσαράς, Μεριχωβίτης, Μαυραντζώτου, Κοκορέλης 4, Δαλαμπέκης 2, Γραμματικός 7, Σαρλάνης 6, Μπουραντάς 2, Τόλιας 26

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τσαλδάρης): Μωραΐτης 7, Σταματίου 1, Κολοβέρος 15, Τσολάκης 9 (10 ριμπ.), Οικονόμου 7, Σανούδος 3, Ποκουσέφσκι 13 (15 ριμπ.), Δρίτσας 3, Μάντακας 1, Μοσχόπολος, Ζευγαράς 7, Αυτιάς.

Διαβάστε επίσης