Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ιδιαίτερο για μένα γιατί είναι… τελικός»!

«Ιδιαίτερο για μένα γιατί είναι… τελικός»!
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019 - 16:42
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Παιχνίδι «ζωής ή θανάτου» χαρακτήρισε ο Αξέλ Τουπάν, αυτό της Παρασκευής κόντρα στη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ για την προτελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τον ίδιο να τίθεται για πρώτη φορά απέναντι στην πρώην του ομάδα, καθώς στο παιχνίδι του Κάουνας ήταν τραυματίας.

Ο Γάλλος φόργουορντ του Ολυμπιακού ανέφερε αρχικά…

«Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι και οι δύο ομάδες παλεύουμε για την πρόκριση στα πλέι οφ και μπορούμε να πούμε πως είναι ένα παιχνίδι «ζωής ή θανάτου» για μας. Δεν υπάρχει άγχος, είμαστε έμπειροι όλοι και έχουμε δώσει μεγάλα παιχνίδια. Με σωστή προσέγγιση και σωστή δουλειά θα κάνουμε αυτό που πρέπει».

Ερωτηθείς για το πώς νιώθει ο ίδιος, καθώς δεν είχε αγωνιστεί στο παιχνίδι του Κάουνας και θα είναι ουσιαστικά η πρώτη φορά που θα παίξει απέναντι στην πρώην του ομάδα, ο Τουπάν είπε…

«Νιώθω πολύ καλά… Δεν είχα παίξει στο πρώτο παιχνίδι (σ.σ. ήταν τραυματίας αλλά είχε βραβευτεί). Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα για τον λόγο ότι είναι «τελικός». Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Για το μήνυμά του προς τον κόσμο, ανέφερε…

«Θέλω να τους πω, να έρθουν να μας υποστηρίξουν όσο μπορούν. Θέλω να δω ένα γεμάτο ΣΕΦ».

Για την αγωνιστική κατάσταση του Ολυμπιακού τους τελευταίους δύο μήνες, είπε…
«Είναι μια δύσκολη περίοδος για μας, δεν παίζουμε το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχουμε δυο παιχνίδια μπροστά μας που αν τα κερδίσουμε μπορούμε να ξεχάσουμε τη δύσκολη περίοδο που είχαμε».

Διαβάστε επίσης

Στην Αθήνα η Ζαλγκίρις (pics)

Στην Αθήνα η Ζαλγκίρις (pics)

Η αποστολή της λιθουανικής ομάδας βρίσκεται στη χώρα μας για τον «τελικό» με τον Ολυμπιακό την Παρασκευή στο ΣΕΦ.