Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με ενδεκάδα και… Ποκουσέφσκι!

Με ενδεκάδα και… Ποκουσέφσκι!
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019 - 19:20
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Η κατάσταση, τουλάχιστον ποσοτικά, είναι λίγοι καλύτερη για τον Ολυμπιακό αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τα προβλήματα τον έχουν αφήσει. Σε μία περίοδο όπου οι πρώτες τέσσερις ομάδες επιλέγουν να κάνουν ροτέισον και να ξεκουράσουν παίκτες τους, ο Ολυμπιακός έχει εκτός δύο βασικές του μονάδες, τον Σπανούλη και τον Στρέλνιεκς. Είναι χαρακτηριστικό δε πως στα προηγούμενα παιχνίδια- απόρροια των προβλημάτων –δεν μπορούσε να κατεβάσει καν 12άδα.

Εν τη απουσία και του Αγραβάνη έβγαλε την τελευταία «διπλή» εβδομάδα με δέκα παίκτες και τον Ποκουσέφσκι.

Στο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις αυτό που αλλάζει είναι η επιστροφή του Αγραβάνη αλλά και πάλι θα συμπληρώσει 12άδα με τον 17χρονο Σέρβο. Το «κοντό» ρόστερ κάποια στιγμή θα έφερνε αυτά τα αποτελέσματα. Όχι μόνο με τους τραυματισμούς, αλλά δόθηκε-θυμίζουμε- δανεικός και ο Γιάνις Τίμα, ο οποίος ποτέ δεν προσαρμόστηκε στον ρόλο του και στις ανάγκες του Ολυμπιακού, ενώ ελεύθερος πήγε στον Άρη ο Βασίλης Τολιόπουλος.

Για ένα ακόμη παιχνίδι λοιπόν ο Ολυμπιακός «κατεβαίνει» με 11άδα και τον μικρό Ποκουσέφσκι, ο οποίος θα βρίσκεται για 3η σερί φορά στη 12άδα του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα: Έκανε το ντεμπούτο του απέναντι στη Μπάγερν και μάλιστα σκόραρε και τον πρώτο του πόντο στην Ευρωλίγκα, ενώ ταξίδεψε και στη Γκραν Κανάρια.

Ο Ολυμπιακός εν τη απουσία ξανά των Σπανούλη και Στρέλνιεκς, θα παίξει απέναντι στη Ζαλγκίρις με τρία γκαρντ, τους Γκος, Ουέμπερ και Μάντζαρη.

Διαβάστε επίσης

Οι Αγγελόπουλοι στο ΣΕΦ πριν τη Ζαλγκίρις

Οι Αγγελόπουλοι στο ΣΕΦ πριν τη Ζαλγκίρις

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος τήρησαν την «παράδοση» που έχουν «χτίσει» και επισκέφτηκαν το φαληρικό κλειστό, δείχνοντας πως είναι δίπλα στους «ερυθρόλευκους».

Σε «κλικ» η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού για Ζαλγκίρις

Σε «κλικ» η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού για Ζαλγκίρις

Πειράγματα, χαμόγελα, η κορδέλα του Ουέμπερ, τα πλάνα των προπονητών, οι δηλώσεις στις κάμερες… Μερικές μόνο εικόνες από το πρώτο στάδιο της προπόνησης του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, πριν τον αποφασιστικό αγώνα με τη Ζαλγκίρις Κάουνας.