Ντουντούκα
Αποκαλύψεις με σκληρή γλώσσα και ονόματα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Οι γνωστοί και οι... απρόβλεπτοι πρωταγωνιστές!

Οι γνωστοί και οι... απρόβλεπτοι πρωταγωνιστές!
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019 - 13:38
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Σε δύο παίκτες έκανε αναφορά ο τεχνικός της Ζαλγκίρις για το αποψινό ματς. Στον Νίκολα Μιλουτίνοφ και τον Γιώργο Πρίντεζη. Θέλει να περιορίσει αυτούς τους δύο, καθώς θεωρεί πώς έτσι θα έχει κάνει σημαντικό βήμα για να «εγκλωβίσει» επιθετικά τον Ολυμπιακό.

Θεωρητικά θα μπορούσε να πει κανείς πώς έχει δίκιο. Στην πράξη, όμως, θα καταλάβει πώς δεν είναι έτσι. Διότι απόψε είναι ένα ματς που όλοι πρέπει να κάνουν τη διαφορά. Πρέπει όλοι να βγουν μπροστά και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Παίκτες όπως ο Παπανικολάου, ο Ουέμπερ, ο Τουπάν, ο Γκος, ο Λεντέι μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ειδικά σε ό,τι αφορά το κομμάτι της επίθεσης, οι περισσότεροι από αυτούς. Μπορούν να δώσουν λύσεις στην επίθεση. Ο Τουπάν δεν είχε αγωνιστεί στο ματς στο Κάουνας. Με τον Γάλλο να έχει κι ένα προσωπικό στοίχημα. Να δώσει λύσεις και να κάνει τη διαφορά. Έχει τη σημασία του αυτό.

Όταν υπάρχουν σημαντικές απουσίες όπως ο Σπανούλης και ο Στρέλνιεκς, όλοι πρέπει να βγουν μπροστά και να κάνουν τη διαφορά. Τους έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός απόψε, το ξέρουν και έχουν σκοπό να το πράξουν!

Διαβάστε επίσης

Οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν χαρά σε έναν μαχητή της ζωής! (pics)

Οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν χαρά σε έναν μαχητή της ζωής! (pics)

Ο 8χρονος Βασίλης, εδώ και μήνες, βρίσκεται σε ένα δωμάτιο νοσοκομείο και παλεύει για το μεγαλύτερο αγαθό. Με τους παίκτες του Θρύλου να τους φτιάχνουν τη διάθεση, κάνοντας κάτι απλό. Τον υποδέχθηκαν στο ΣΕΦ, χάρη στο Make-A-Wish!