Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπλόκο στο Περιστέρι για ΠΑΟ!

Μπλόκο στο Περιστέρι για ΠΑΟ!
Κυριακή, 31 Μαρτίου 2019 - 19:31

Το Περιστέρι έσπασε το αήττητο του Παναθηναϊκού στο ελληνικό πρωτάθλημα και έχει μεγάλη σημασία ότι το πέτυχε σε ματς που σφύριζε ο Παναγιώτης Αναστόπουλος. Παιχνίδι ικανό για το βιβλίο γκίνες, αλλά δεν θα σκάσουν και στα βόρεια προάστια, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο ένα… «αδερφάκι». Η ομάδα του Πεδουλάκη, την οποία αγαπάει ιδιαίτερα ο Βασιλακόπουλος και μέχρι πρότινος είχε γραφείο Τύπου «πρωτοπαλίκαρο» της DPG Media επικράτησε σε κεκλεισμένων των θυρών κλειστό του Περιστερίου με 80-72, έχοντας 9/22 τρίποντα.

Βασιλόπουλος και Γκρέι «κτύπησαν» με μεγάλα σουτ, ο Μπέντιλ ήταν εξαιρετικός, ενώ στην επίθεση, ο Παναθηναϊκός πίστεψε στον Λάνγκφορντ ο οποίος ήταν άστοχος.

Διαβάστε επίσης

«Μου βγήκε το συναίσθημα»

«Μου βγήκε το συναίσθημα»

Ο Μπριάντε Ουέμπερ τόνισε πώς έπαιξε με την καρδιά του, τα έδωσε όλα με την Ζαλγκίρις, γι’ αυτό και μετά το τέλος του αγώνα αντέδρασε έτσι.

Η 200άρα του Μιλουτίνοφ μετά τον Ντε Μιγκέλ (pic)

Η 200άρα του Μιλουτίνοφ μετά τον Ντε Μιγκέλ (pic)

Ο Σέρβος σέντερ αναμένεται να γίνει ο 2ος ξένος παίκτης του Ολυμπιακού που θα φτάσει τα 200 επιθετικά ριμπάουντ, μετά τον Ινάκι Ντε Μιγκέλ και έχοντας μπροστά τους μόνο τον Ντράγκαν Τάρλατς.