Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάνει το 23-0 κόντρα στο Ρέθυμνο

Κάνει το 23-0 κόντρα στο Ρέθυμνο
Δευτέρα, 1 Απριλίου 2019 - 08:04

Το Ρέθυμνο στην Κρήτη αντιμετωπίζει στις 16:45 ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με το οποίο θα ολοκληρωθεί η 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Live στο gavros.gr/ ΕΡΤ Sports HD.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να βγάλουν αντίδραση μετά την ήττα από τη Ζαλγκίρις και να πάνε με λίγο καλύτερη ψυχολογία στον επόμενο «τελικό» της Ευρωλίγκας κόντρα στην Νταρουσάφακα.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς τον Γιώργο Πρίντεζη, καθώς και τους Γιάνις Στρέλνιεκς και τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Οι Πειραιώτες κόντρα στο Ρέθυμνο μετρούν 22 σερί νίκες και θέλουν να διευρύνουν το συγκεκριμένο σερί τους, φτάνοντας στην 23η τους νίκη απέναντι στους Κρητικούς.

Διαβάστε επίσης

Με επιτυχία η επέμβαση του Σπανούλη

Με επιτυχία η επέμβαση του Σπανούλη

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού εγχειρίστηκε το πρωί της Δευτέρας, για να αποκαταστήσει το πρόβλημα στους περονιαίους τένοντες του δεξιού του ποδιού.

«Μου βγήκε το συναίσθημα»

«Μου βγήκε το συναίσθημα»

Ο Μπριάντε Ουέμπερ τόνισε πώς έπαιξε με την καρδιά του, τα έδωσε όλα με την Ζαλγκίρις, γι’ αυτό και μετά το τέλος του αγώνα αντέδρασε έτσι.

Μπλόκο στο Περιστέρι για ΠΑΟ!

Μπλόκο στο Περιστέρι για ΠΑΟ!

Γκρέι και Βασιλόπουλος «βομβάρδισαν», εξαιρετικός ο Μπέντιλ και σε ματς που σφύριζε ο Αναστόπουλος, ο Παναθηναϊκός… έχασε με 80-72 από το Περιστέρι.