Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Οι μεγάλες ομάδες από τις μέτριες ομάδες ξεχωρίζουν στα δύσκολα»

«Οι μεγάλες ομάδες από τις μέτριες ομάδες ξεχωρίζουν στα δύσκολα»
Δευτέρα, 1 Απριλίου 2019 - 18:52

Για την πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, την δική του απόδοση, αλλά και τα κενά που υπάρχουν στη περιφέρεια του Ολυμπιακού και ιδίως μετά την επέμβαση του Σπανούλη που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, μίλησε ο Βαγγέλης Μάντζαρης μετά το ματς στο Ρέθυμνο.

Ο γκαρντ των «ερυθρόλευκων» ανέφερε αρχικά: «Κακά τα ψέματα εδώ που φτάσαμε δεν τα περιμέναμε έτσι τα πράγματα. Δεν εξαρτιόμαστε μόνο από εμάς. Την Πέμπτη θα ξέρουμε- αυτό είναι το καλό- για την οκτάδα. Έπρεπε να αντιδράσουμε. Με τη Ζαλγκίρις στα τελευταία 15 λεπτά δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Πρέπει να συνεχίσουμε, τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη.

Οι μεγάλες ομάδες από τις μέτριες ομάδες ξεχωρίζουν στα δύσκολα. Στις επιτυχίες όλοι πανηγυρίζουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος. Μακάρι να ήμασταν έτσι και στο προηγούμενο παιχνίδι. Ήμασταν σοβαροί σήμερα και τα καταφέραμε».

Για τις δικές του επιδόσεις ιδίως τώρα που απουσιάζει ο Σπανούλης, δήλωσε: «Θέλω και εγώ να είμαι καλύτερος και να βοηθάω όσο μπορώ για να κερδίζει η ομάδα. Όλοι μαζί χάνουμε, όλοι μαζί κερδίζουμε. Έχουμε τραυματισμούς, όλοι πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω, για να καλύψουμε τα κενά τους. Όπως έχω πει με νοιάζει να κερδίζει η ομάδα και όχι τι κάνω εγώ».

Διαβάστε επίσης

Η αποθέωση και το «ευχαριστώ» στο Ρέθυμνο (pics)

Η αποθέωση και το «ευχαριστώ» στο Ρέθυμνο (pics)

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έδωσε δυναμικό παρών στο «Μελίνα Μερκούρη». Με το τέλος της αναμέτρησης, ο Ντέιβιντ Μπλατ και οι παίκτες του, πήγαν κοντά τους και τους ανταπέδωσαν το χειροκρότημα ευχαριστώντας τους για τη στήριξη.

«Δεν κρατάμε την τύχη στα χέρια μας και φταίμε εμείς»

«Δεν κρατάμε την τύχη στα χέρια μας και φταίμε εμείς»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο Ρέθυμνο, για την ήττα από τη Ζαλγκίρις, την τύχη που δεν κρατάει πλέον στα χέρια του ο Ολυμπιακός για την πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, αλλά και την επέμβαση που έκανε ο Βασίλης Σπανούλης.

«Κανείς δεν θέλει να χάνει»

«Κανείς δεν θέλει να χάνει»

Πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού με 22 πόντους, ο Ζακ Λεντέι έδωσε το στίγμα του, μετά το ματς με το Ρέθυμνο για τη συνέχεια και δη τον αγώνα με την Νταρουσάφακα.

Βόλτα στο Ρέθυμνο!

Βόλτα στο Ρέθυμνο!

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός στο Ρέθυμνο, καθώς σκόρπισε την κρητική ομάδα (που δεν γλιτώνει τον υποβιβασμό) με 92-58, για την 21η αγωνιστική της basket league.