Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Ο Ολυμπιακός θα αλλάξει το στάτους της Αδριατικής Λίγκας»

«Ο Ολυμπιακός θα αλλάξει το στάτους της Αδριατικής Λίγκας»
Τρίτη, 2 Απριλίου 2019 - 01:01

Το θέμα της Αδριατικής Λίγκας για τον Ολυμπιακό παραμένει ανοικτό. Σε αυτό αναφέρθηκε και ο Διευθυντής μάρκετινγκ του Ερυθρού Αστέρα. Ο Ζόραν Αμπράμοβιτς μιλώντας στα σερβικά ΜΜΕ εξήγησε πώς η ένταξη των «ερυθρολεύκων» στη λίγκα θα δώσει άλλο στάτους στη διοργάνωση. Μια διαδικασία που θα ωφελήσει όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Αρχικά, ο Ζόραν Αμπράμοβιτς σχολίασε: «Ο Ολυμπιακός είναι περισσότερο από καλοδεχούμενος. Επειδή μετά από αυτό, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο, θα αλλάξει το στάτους της διοργάνωσης. Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, με τεράστιο brand name, με συναρπαστική ιστορία και εκπληκτικούς παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα του. Κάτι που σημαίνει πώς εάν ενταχθεί στην Αδριατική Λίγκα, το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα πετυχημένο».

Ο Διευθυντής μάρκετινγκ του Ερυθρού Αστέρα υπογράμμισε στην πορεία: «Τα γήπεδα θα είναι σίγουρα περισσότερο γεμάτο, θα έχει ακόμα πιο μεγάλο ενδιαφέρον. Η άφιξή του δεν θα έχει αρνητικά αποτελέσματα για κανένα. Καμιά ομάδα δεν θα λείψει από τη διοργάνωση. Συν τοις άλλοις ο Ολυμπιακός είναι μια από τις ομάδες που ανήκουν στην ελίτ της Ευρωλίγκας».

Με το στέλεχος των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου να καταλήγει, επισημαίνοντας: «Από την άλλη, δεν είναι μια διαδικασία που μια ομάδα θα έρθει στη Λίγκα για μόνο ένα χρόνο και μετά θα γυρίσει στην Ελλάδα. Ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν θα ήταν καλό για την εικόνα της Αδριατικής Λίγκας και το μέλλον της».

Διαβάστε επίσης