Ντουντούκα
Βαλμπου...ένα και να καίει!!!!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Η νέα εποχή της Ευρωλίγκας

Η νέα εποχή της Ευρωλίγκας
Τετάρτη, 3 Απριλίου 2019 - 09:48

Μια νέα... σελίδα για την Ευρωλίγκα από το καλοκαίρι. Διότι υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα που «φωτογραφίσουν» την επόμενη ημέρα στη διοργάνωση. Και ποια είναι αυτή; Να έχουν δικαίωμα οι ομάδας με τα «κλειστά» συμβόλαια, αυτά που έχουν μόνιμη παρουσία, να συμμετέχουν χωρίς να είναι υποχρεωτικό να λαμβάνουν μέρος στο εγχώριο πρωτάθλημά τους.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της λίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου, θα φέρει προς ψήφιση τη σχετική αλλαγή στο καταστατικό της διοργάνωσης. Μια διάταξη που είναι ιδανική για τον Ολυμπιακό, μετά από όσα έχουν συμβεί τη φετινή σεζόν! Οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να «μετακομίσουν» στην Αδριατική Λίγκα, από τη στιγμή που συνεχίζεται το «άρρωστο» σκηνικό στην Ελλάδα.

Κάτι που σημαίνει πώς οι έντεκα ομάδες που έχουν τα «κλειστά» δεκαετή συμβόλαια δεν θα είναι υποχρεωμένες να αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα...

Διαβάστε επίσης

Το ματς «κλειδί» για τα πλέι οφ

Το ματς «κλειδί» για τα πλέι οφ

Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν τα καλά νέα από τη Μαδρίτη και μετά τα άλλα αποτελέσματα στην τελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

«Η μεγάλη αγάπη του Σπανούλη για τον Ολυμπιακό τον έκανε να μείνει…»

«Η μεγάλη αγάπη του Σπανούλη για τον Ολυμπιακό τον έκανε να μείνει…»

Ο ατζέντης του αρχηγού των «ερυθρόλευκων», Μίσκο Ραζνάτοβιτς, τόνισε ότι δεν υπάρχει ούτε ένας λόγος για να σταματήσει ο «Kill-Bill» το μπάσκετ, επισημαίνοντας επίσης ότι είναι ο καλύτερος στα κρίσιμα σημεία τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια στην Ευρώπη.