Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το ματς «κλειδί» για τα πλέι οφ

Το ματς «κλειδί» για τα πλέι οφ
Τετάρτη, 3 Απριλίου 2019 - 11:44
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Ο Ολυμπιακός πρέπει να νικήσει την Νταρουσάφακα, αλλά για να περάσει στα πλέι οφ, αλλά περιμένει και συνδυασμό αποτελεσμάτων. Το θέμα είναι πώς από όλα αυτά τα ματς, ένα είναι που έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον κι έχει να κάνει με όλα τα σενάρια. Κι αυτό είναι το Ρεάλ-Ζαλγκίρις που θα διεξαχθεί στη Μαδρίτη.

Διότι οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν συνδυασμό αποτελεσμάτων για να περάσουν στην 8άδα της Ευρωλίγκας, αλλά εάν δεν νικήσει η Ρεάλ στη Μαδρίτη τους Λιθουανούς, μετά δεν υπάρχει... συνέχεια. Αντίθετα, με νίκη της Ρεάλ οι «ερυθρόλευκοι» θα ψάχνουν ένα ακόμα αποτέλεσμα. Να χάσει είτε η Μπασκόνια στη Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ, είτε η Αρμάνι από την Εφές στην Κωνσταντινούπολη.

Διαβάστε επίσης

Τα σενάρια πρόκρισης του Ολυμπιακού!

Τα σενάρια πρόκρισης του Ολυμπιακού!

Από Πέμπτη (4/04) βράδυ θα ξέρει αν με νίκη επί της Νταρουσάφακα περνάει. Τον νοιάζουν κυρίως να χάσουν οι Ζαλγκίρις και Μιλάνο από Ρεάλ και Εφές αντίστοιχα.

Η νέα εποχή της Ευρωλίγκας

Η νέα εποχή της Ευρωλίγκας

Ο Τζόρντι Μπερτομέου θα φέρει προς ψήφιση, το προσεχές καλοκαίρι, σχετικό όρο που θα δίνει δυνατότητα στις ομάδες να μετέχουν στη διοργάνωση, χωρίς να μετέχουν υποχρεωτικά στα εθνικά τους πρωταθλήματα.

«Η μεγάλη αγάπη του Σπανούλη για τον Ολυμπιακό τον έκανε να μείνει…»

«Η μεγάλη αγάπη του Σπανούλη για τον Ολυμπιακό τον έκανε να μείνει…»

Ο ατζέντης του αρχηγού των «ερυθρόλευκων», Μίσκο Ραζνάτοβιτς, τόνισε ότι δεν υπάρχει ούτε ένας λόγος για να σταματήσει ο «Kill-Bill» το μπάσκετ, επισημαίνοντας επίσης ότι είναι ο καλύτερος στα κρίσιμα σημεία τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια στην Ευρώπη.