Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χωρίς τέσσερις η Ρεάλ κόντρα σε Ζαλγκίρις!

Χωρίς τέσσερις η Ρεάλ κόντρα σε Ζαλγκίρις!
Τετάρτη, 3 Απριλίου 2019 - 19:15

Τον Ολυμπιακό τον ενδιαφέρει νίκη της Ρεάλ επί της Ζαλγκίρις, με τον Πάμπλο Λάσο να τονίζει μάλιστα πως «ούτε επιλέγουμε αντίπαλο, ούτε είναι εύκολο να το κάνουν οι αντίπαλοί μας, είτε είναι η Μπασκόνια, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός ή η Ζάλγκιρις. Δεν κάνουμε υπολογισμούς, απλώς σκεφτόμαστε το καλύτερο για την ομάδα μας».

Το θέμα είναι πως ο Λάσο θα έχει τέσσερις απουσίες από το παιχνίδι με τη Λιθουανική ομάδα. Όπως ο ίδιος εξήγησε…

«Ο Γιουλ αντιμετωπίζει μυϊκά προβλήματα ενώ και ο Ρούντι έχει θέμα με τον αστράγαλό του. Ο Ράντολφ φαίνεται πως είναι καλύτερα σε ότι αφορά τον τραυματισμό του στον ώμο, όπως ο Ντεκ. Σε κάθε περίπτωση, οι τέσσερις είναι αμφίβολοι για το παιχνίδι».

Ο Σέρχιο Γιουλ, για τον οποίο λένε στην Ισπανία πως θα μείνει εκτός για έναν μήνα, έγραψε στο twitter του: «Απροσδόκητη αναποδιά... Θα πρέπει να σταματήσω και να ξεκουραστώ για λίγες μέρες. Είναι ώρα να δουλέψω ξανά για να επιστρέψω και να ενθαρρύνω τους συμπαίκτες μου».

Διαβάστε επίσης

Διάστρεμμα ο Αγραβάνης

Διάστρεμμα ο Αγραβάνης

Άτυχος για μία ακόμη φορά υπήρξε φέτος ο Έλληνας φόργουορντ του Ολυμπιακού. Αμφίβολος για Νταρουσάφακα. Θα επανεκτιμηθεί την Πέμπτη (4/04)

Τα σενάρια πρόκρισης του Ολυμπιακού!

Τα σενάρια πρόκρισης του Ολυμπιακού!

Από Πέμπτη (4/04) βράδυ θα ξέρει αν με νίκη επί της Νταρουσάφακα περνάει. Τον νοιάζουν κυρίως να χάσουν οι Ζαλγκίρις και Μιλάνο από Ρεάλ και Εφές αντίστοιχα.