Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ούτε τώρα ο Στρέλνιεκς, 41 μέρες έξω!

Ούτε τώρα ο Στρέλνιεκς, 41 μέρες έξω!
Τετάρτη, 3 Απριλίου 2019 - 20:53
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τον αγώνα με τη Νταρουσάφακα, για την 30η αγωνιστική της regular season στην Ευρωλίγκα. Δεν λείπουν τα προβλήματα για τον Ντέιβιντ Μπλατ βέβαια, καθώς ο κόουτς του Ολυμπιακού δεν έχει τον Βασίλη Σπανούλη για το υπόλοιπο της σεζόν, ο Δημήτρης Αγραβάνης υπέστη διάστρεμμα και τουλάχιστον ο Γιώργος Πρίντεζης δείχνει να έχει ξεπεράσει το υψηλό πυρετό που τον ταλαιπώρησε, συμμετέχοντας πλέον στις προπονήσεις της ομάδας.

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς όμως, μετά από 41 ημέρες, συνεχίζει να αναγράφεται στο ιατρικό δελτίο της ομάδας. Ο Λετονός, ο οποίος τραυματίστηκε με την Εθνική του ομάδα και έχει να αγωνιστεί από την 23η αγωνιστική απέναντι στην Εφές, δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει (θλάση 2ου βαθμού) με αποτέλεσμα να συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας του και φυσικά να μην παίζει όπως φαίνεται ούτε με τη Νταρουσάφακα.

Διαβάστε επίσης

Διάστρεμμα ο Αγραβάνης

Διάστρεμμα ο Αγραβάνης

Άτυχος για μία ακόμη φορά υπήρξε φέτος ο Έλληνας φόργουορντ του Ολυμπιακού. Αμφίβολος για Νταρουσάφακα. Θα επανεκτιμηθεί την Πέμπτη (4/04)