Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γέμισε ξανά «αγάλματα» το ΟΑΚΑ (vids)

Γέμισε ξανά «αγάλματα» το ΟΑΚΑ (vids)
Τετάρτη, 3 Απριλίου 2019 - 22:28

Μεγάλες στιγμές έζησε μέσα σε μόλις λίγες ημέρες το ΟΑΚΑ (!). Μετά τα «αγάλματα» του Παναθηναϊκού έπειτα από την τρίποντο «βόμβα» του Ρούντι Φερνάντεθ, ακολούθησε ακόμη ένα καλάθι, αυτή τη φορά του Ράις, που ανάγκασε τους οπαδούς της ΑΕΚ αυτή τη φορά να μείνουν «αγάλματα».

Μάλιστα, τόσο το τρίποντο του Ρούντι όσο το καλάθι του Ράις επιτεύχθηκαν όχι μόνο στο ίδιο γήπεδο, αλλά και στο ίδιο καλάθι. Με κάθε καλάθι να δημιουργεί… διαφορετικά αγάλματα.

Τα «φιλαράκια» και σύμμαχοι υπέρ του Βασιλακόπουλου έζησαν μεγάλες στιγμές μέσα στο «σπίτι» τους από Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάμπεργκ, με το ΟΑΚΑ να γεμίζει ξανά και ξανά από «αγάλματα».

Δείτε τα δύο σουτ που «ξέραναν» τον ΠΑΟ και την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ μέσα σε μόλις λίγες ημέρες:

Διαβάστε επίσης

Το βράδυ θα ξέρει ο Θρύλος

Το βράδυ θα ξέρει ο Θρύλος

Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν καλά... νέα από Μαδρίτη, Μόσχα και Κωνσταντινούπολη, για να ξέρουν εάν το ματς με την Νταρουσάφακα θα κρίνει την πρόκριση στα πλέι οφ.

Ούτε τώρα ο Στρέλνιεκς, 41 μέρες έξω!

Ούτε τώρα ο Στρέλνιεκς, 41 μέρες έξω!

Ο Λετονός έχει να αγωνιστεί από την 23η αγωνιστική απέναντι στην Εφές, δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και δεν θα παίξει όπως φαίνεται ούτε με τη Νταρουσάφακα, για 7ο σερί παιχνίδι στην Ευρωλίγκα.