Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι διαιτητές με την Νταρουσάφακα

Οι διαιτητές με την Νταρουσάφακα
Πέμπτη, 4 Απριλίου 2019 - 10:07

Φινάλε για την κανονική περίοδο στην Ευρωλίγκα. Με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει αύριο το βράδυ την Νταρουσάφακα για την 30ή αγωνιστική στο ΣΕΦ. Σε ένα ματς που ίσως να παίζεται η πρόκριση στα πλέι οφ, ίσως και όχι. Όλα κρίνονται, πάντως, απόψε.

Με την διοργανώτρια αρχή να κάνει πριν από λίγη ώρα γνωστά τα ονόματα των διαιτητών. Η τριάδα που θα σφυρίξει το ματς με την τουρκική ομάδα αποτελείται από τον Κροάτη Νταμίρ Γιαβόρ, τον Ισπανό Κάρλος Περούγκα και τον Εσθονό Άαρε Χάλικο.

Ο πρώτος διαιτητής, ο Κροάτης, έχει διαιτητεύσει τον Θρύλο στα ματς με την Κίμκι στη Μόσχα (νίκη 87-66), με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη (ήττα 94-78), με την Εφές στην Κωσταντινούπολη (ήττα 75-65), ενώ την Νταρουσάφακα στο εκτός έδρας ματς με την Φενέρμπαχτσε (ήττα 100-79), στο εντός με την Μπασκόνια (νίκη 80-75), στο εκτός με την Μακάμπι (ήττα 77-58).

Από την πλευρά του, ο Ισπανός ρέφερι διηύθυνε τα ματς του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ (ήττα 72-73) και την Κωνσταντινούπολη (ήττα 90-75), όπως και την Μπούντουτσνοστ στην Ποντγκόριτσα (νίκη 89-76). Όσον αφορά στη Νταρουσάφακα, την έχει σφυρίξει με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (ήττα 75-67).

Όσον αφορά στον Εσθονό, δεν έχει σφυρίξει καμία από τις δύο ομάδες στη διοργάνωση.

Διαβάστε επίσης

Το βράδυ θα ξέρει ο Θρύλος

Το βράδυ θα ξέρει ο Θρύλος

Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν καλά... νέα από Μαδρίτη, Μόσχα και Κωνσταντινούπολη, για να ξέρουν εάν το ματς με την Νταρουσάφακα θα κρίνει την πρόκριση στα πλέι οφ.