Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο 300άρης Παπανικολάου

Ο 300άρης Παπανικολάου
Σάββατο, 6 Απριλίου 2019 - 13:10

Το ματς με τον Κολοσσό, το απόγευμα της Κυριακής (15:45), είναι η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το φινάλε της πορείας στην Euroleague στρέφουν την προσοχή τους, στις εγχώριες διοργανώσεις.

Αντίπαλος η ομάδα της Ρόδου, στο ΣΕΦ. Με τον Κώστα Παπανικολάου να είναι κοντά σε μια σημαντική, ατομική διάκριση. Ο φόργουορντ του Θρύλου έχει στην καριέρα του 298 ασίστ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο «Παπ» χρειάζεται δύο ασίστ για να συμπληρώσει τις 300 στην καριέρα του, πετυχαίνοντας ένα σημαντικό ατομικό επίτευγμα.

Διαβάστε επίσης

«Αυτό ήταν το δίκαιο, φταίμε εμείς»

«Αυτό ήταν το δίκαιο, φταίμε εμείς»

Στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ έγραψε ο Αξέλ Τουπάν για την δύσκολη κατάσταση του αποκλεισμού στην Ευρωλίγκα, τον κόσμο που στήριξε και χειροκρότησε την ομάδα και τη συνέχεια.

Γιώργος Πρίντεζης για όλα!

Γιώργος Πρίντεζης για όλα!

Μίλησε με ειλικρίνεια, απάντησε και σε παραπάνω ερωτήματα και φυσικά δεν απέφυγε να αναφερθεί στο «ηχητικό», στο βίντεο μετά τη Μπάγερν. Να μιλήσει για τα αποδυτήρια και τις σχέσεις με τους συμπαίκτες του, για τον ίδιο και τα κίνητρά του για να συνεχίσει ώστε να εκπληρώσει και το τρίτο του όνειρο, που είναι να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.