Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν «πέταξε» για Αθήνα ο Κολοσσός

Δεν «πέταξε» για Αθήνα ο Κολοσσός
Σάββατο, 6 Απριλίου 2019 - 20:50

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Κολοσσό Ρόδου το μεσημέρι της Κυριακής (14:45) στο ΣΕΦ για το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά υπάρχει θέμα με την άφιξη της φιλοξενούμενης ομάδας. Οι «θαλασσί» δεν κατάφεραν να πετάξουν από τη Ρόδο με την προγραμματισμένη πτήση τους για την Αθήνα εξαιτίας κακώς καιρικών συνθηκών.

Η επόμενη πτήση είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Κυριακής. Κάτι βάναυσο καθώς μετά από λίγη ώρα θα πρέπει να παίξουν παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους», αλλά είναι η μόνη λύση. Αν δεν τα καταφέρουν το παιχνίδι θα αναβληθεί.

Διαβάστε επίσης

Εκ του πονηρού με συγκεκριμένο σκοπό!

Εκ του πονηρού με συγκεκριμένο σκοπό!

Το θέμα με την εμπλοκή (;) του Σωκράτη Κόκκαλη στην ΚΑΕ Ολυμπιακός φυσικά και είναι εκ του πονηρού. «Κτυπάει» με αυτόν τον τρόπο και τους Αγγελόπουλους, δίνοντας ένα νέο –κατευθυνόμενο- επεισόδιο στο «έργο» κατά του Ολυμπιακού.

Μέτριος σχεδόν σε όλα, ξεχώρισε ο Μιλουτίνοφ!

Μέτριος σχεδόν σε όλα, ξεχώρισε ο Μιλουτίνοφ!

Ο απολογισμός του Ολυμπιακού στη φετινή Ευρωλίγκα έχει up μόνο σε άμυνα, ριμπάουντ και… ατομικά, με τον Σέρβο αλλά και τον Σπανούλη στις ασίστ. Τα υπόλοιπα είναι σαν… την 9η θέση που κατέλαβε.

«Αυτό ήταν το δίκαιο, φταίμε εμείς»

«Αυτό ήταν το δίκαιο, φταίμε εμείς»

Στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ έγραψε ο Αξέλ Τουπάν για την δύσκολη κατάσταση του αποκλεισμού στην Ευρωλίγκα, τον κόσμο που στήριξε και χειροκρότησε την ομάδα και τη συνέχεια.