Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αφιερώνουμε το πρωτάθλημα στον Ανδρέα Τσουμάνη» (vid)

«Αφιερώνουμε το πρωτάθλημα στον Ανδρέα Τσουμάνη» (vid)
Κυριακή, 7 Απριλίου 2019 - 19:14

Στον Ανδρέα Τσουμάνη αφιέρωσε τον τίτλο του πρωταθλήματος που κατέκτησε η εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού ο Δημήτρης Τσαλδάρης.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» αφιέρωσε την κούπα στον μεγάλο άτυχο της ομάδας, με τον Τσουμάνη τις προηγούμενες ημέρες να αναγκάζεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, καθώς υπέστη ρήξη χιαστών.

Ο Τσαλδάρης υπογράμμισε επίσης ότι είναι πολύ χαρούμενος για τον πρώτο προσωπικό του τίτλο ως προπονητή, ενώ έδωσε και πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι η πρώτη μου κούπα ως προπονητής. Ένιωσα πολύ ωραία. Ήταν μια πολύ ωραία αρχή! Είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε ένα ακόμη πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα. Ήταν ένας δύσκολος δρόμος, όμως, τα παιδιά έδειξαν σε όλη την διάρκεια της χρονιάς χαρακτήρα, προσωπικότητα και το ταλέντο τους. Έμειναν συγκεντρωμένοι και έκαναν αυτό που έπρεπε μέχρι το τελευταίο παιχνίδι για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Θέλουμε να αφιερώσουμε ως ομάδα και εγώ προσωπικά το πρωτάθλημα αυτό στον Ανδρέα Τσουμάνη, τον οποίο χάσαμε λόγω τραυματισμού. Ο Ανδρέας ήταν πολύ σημαντικός κρίκος αυτής της αλυσίδας και αυτής της προσπάθειας. Ακολουθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, όπου θέλουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται, με στόχο την κατάκτηση του τίτλου».

Διαβάστε επίσης