Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ABA League: «Ο Ολυμπιακός θέλει να έρθει στην Αδριατική λίγκα»

ABA League: «Ο Ολυμπιακός θέλει να έρθει στην Αδριατική λίγκα»
Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 - 20:42
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Άνθρωποι του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Χρήστος Σταυρόπουλος και ο Διευθυντής Μάρκετινγκ Νίκος Λεπενιώτης βρέθηκαν στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας όπου είχαν συνάντηση με τους ανθρώπους της Αδριατικής Λίγκας.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Γενικός Διευθυντής της ABA League, Κρέζιμιρ Νόβοσελ ανέφερε: «Κάναμε μία συνάντηση στο Ζάγκρεμπ με τον Ολυμπιακό, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία και το ενδιαφέρον να συμμετέχει στην Αδριατική Λίγκα. Οποιαδήποτε επίσημη ανακοίνωση επί του θέματος θα υπάρξει μετά το συμβούλιο των μελών της ABA League το οποίο θα λάβει χώρα μετά το τέλος των φετινών τελικών της διοργάνωσης».

Διαβάστε επίσης

Χωρίς Γκος κόντρα στον ΠΑΟΚ

Χωρίς Γκος κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Αμερικανός δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση του Σαββάτου (13/4, 15:45) καθώς θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ για την κηδεία της γιαγιάς του.

Έντονα παράπονα του Ολυμπιακού για τη διαιτησία

Έντονα παράπονα του Ολυμπιακού για τη διαιτησία

Με τη λήξη της αναμέτρησης οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εξέφρασαν στους διαιτητές τη δυσαρέσκειά τους για τις αποφάσεις τους. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν θέλησε να μιλήσει στην κάμερα της ΕΡΤ όπως συνηθίζει.