Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η δουλειά θα τελειώσει όταν κατακτήσουμε την Αδριατική»

«Η δουλειά θα τελειώσει όταν κατακτήσουμε την Αδριατική»
Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 - 19:33

Ο Ερυθρός Αστέρας του Μίλαν Τόμιτς είναι έτοιμος να μπει στη μάχη των τελικών της Αδριατικής Λίγκας απέναντι στην κάτοχο του τίτλου Μπούντουσνοστ, σε ένα remake των περσινών τελικών. Οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου θέλουν τη ρεβάνς για την κατάκτηση του τίτλου για 4η φορά τα τελευταία 5 χρόνια αλλά και για να επιστρέψουν φυσικά στην Ευρωλίγκα. Εκεί όπου ανήκει η ομάδα, όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Μίλαν Τόμιτς μιλώντας για τους τελικούς που ξεκινούν αύριο στο Βελιγράδι κόντρα στους Μαυροβούνιους.

«Είμαστε έτοιμοι για τη σειρά των τελικών. Σε κάθε περίπτωση, η δουλειά μας δεν έχει τελειώσει ακόμα. Θα τελειώσει όταν κατακτήσουμε την Αδριατική Λίγκα. Η θέση του Ερυθρού Αστέρα είναι στην Ευρωλίγκα.

Παλέψαμε όλη τη χρονιά για το πλεονέκτημα έδρας, οι οπαδοί μας είναι ο έκτος παίκτης μας κι ελπίζω ότι θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε στην πρώτη νίκη μας. Χρειάζεται να έχουμε ενέργεια, συγκέντρωση και πειθαρχία. Πρέπει να δώσουμε ότι έχουμε με στόχο να παίξουμε στην επόμενη Ευρωλίγκα».

Διαβάστε επίσης

Η παράδοση του Ουέμπερ στο πρωτάθλημα

Η παράδοση του Ουέμπερ στο πρωτάθλημα

Πέντε συμμετοχές έχει όλες κι όλες ο Αμερικανός γκαρντ στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά είχε σε όλες διψήφιος στο σύστημα αξιολόγησης έχοντας 12.6 πόντους και 4,8 ασίστ μ.ο.

Για την 22η σερί νίκη του επί του ΠΑΟΚ!

Για την 22η σερί νίκη του επί του ΠΑΟΚ!

Δεκαεννιά χρόνια αήττητος είναι ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ κόντρα στους Θεσσαλονικείς, τους οποίους υποδέχεται το Σάββατο (15:45) για την 24η αγωνιστική της Α1.