Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΠΑΟΚ, συζητήσεις, Γκος και… Κολοβέρος!

ΠΑΟΚ, συζητήσεις, Γκος και… Κολοβέρος!
Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 - 20:48
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Στον Ολυμπιακό, μετά την ήττα στο Περιστέρι την Τετάρτη, μαζεύτηκαν στο ΣΕΦ για να συνεχίσουν τη δουλειά, αφενός ενόψει ΠΑΟΚ (το Σάββατό) αφετέρου για να βελτιωθεί κάπως η εικόνα τους η οποία συνεχίζει να μην είναι καλή.

Μιλάνε μεταξύ τους, έχουν συζητήσει ότι αυτοί πρέπει να μείνουν προσηλωμένοι στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και να μην ξεφεύγει το μυαλό με τα μη-αγωνιστικά και τις αποφάσεις που έχει χαράξει η διοίκηση, που σε τελική ανάλυση, κανείς δεν ξέρει αν τελικά θα βάλουν ξένους διαιτητές.

Αυτό που πρέπει να κάνουν πάντως είναι τη δουλειά τους, η οποία βέβαια εξελίσσεται και μετ’ εμποδίων. Μαζεύτηκαν το βράδυ της Πέμπτης (11/04) στο ΣΕΦ για χαλαρό πρόγραμμα, ωστόσο ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν είχε τρία γκαρντ στη διάθεσή του.

Τα γνωστά με τους Σπανούλη-Στρέλνιεκς και τον Γκος ο οποίος ταξίδεψε στις ΗΠΑ (ήταν προγραμματισμένο από πριν, απλά μία ημέρα άλλαξε μόνο) καθώς πρόσφατα έχασε τη γιαγιά του.

Τρία γκαρντ δεν έχει στη διάθεσή του Μπλατ, που σημαίνει ότι στο ΣΕΦ θα πάει μόνο με τους Ουέμπερ-Μάνζαρη και ψηλά σχήματα. Να χαμηλώνει ο Τουπάν και να πηγαίνει στο «2», εκτός κι αν δούμε και τον Κολοβέρο.

Διαβάστε επίσης

Απρόοπτο με Ουέμπερ

Απρόοπτο με Ουέμπερ

Ο Αμερικανός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο και αποχώρησε από την προπόνηση του Ολυμπιακού.

Η παράδοση του Ουέμπερ στο πρωτάθλημα

Η παράδοση του Ουέμπερ στο πρωτάθλημα

Πέντε συμμετοχές έχει όλες κι όλες ο Αμερικανός γκαρντ στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά είχε σε όλες διψήφιος στο σύστημα αξιολόγησης έχοντας 12.6 πόντους και 4,8 ασίστ μ.ο.

«Η δουλειά θα τελειώσει όταν κατακτήσουμε την Αδριατική»

«Η δουλειά θα τελειώσει όταν κατακτήσουμε την Αδριατική»

Οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου θέλουν τη ρεβάνς για την κατάκτηση του τίτλου για 4η φορά τα τελευταία 5 χρόνια αλλά και για να επιστρέψουν φυσικά στην Ευρωλίγκα. Εκεί όπου ανήκει η ομάδα, όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Μίλαν Τόμιτς