Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χωρίς απρόοπτα ο ΠΑΟΚ για Ολυμπιακό στο ΣΕΦ

Χωρίς απρόοπτα ο ΠΑΟΚ για Ολυμπιακό στο ΣΕΦ
Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019 - 20:11

Οι Θεσσαλονικείς ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (15:45), στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση της ομάδας: «Με μία μεσημεριανή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ εν όψει του αυριανού (13/4, 15:45) αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την 24η αγωνιστική της Basket League.

Το σημερινό πρόγραμμα άρχισε με ανάλυση του αντιπάλου στο βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση τακτικής στην κεντρική σάλα του “PAOK Sports Arena”.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει στις 18:30 από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» και αποτελείται από τους: Johnde Jefferson, Λίνο Χρυσικόπουλο, Αντώνη Κόνιαρη, Milenko Tepic, Απόλλωνα Τσόχλα, Βαγγέλη Μαργαρίτη, Θοδωρή Ζάρα, Κωνσταντίνο Ιατρίδη, William Hatcher, Darrius Garrett και Phil Goss».

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ως γνωστό δεν έχει στη διάθεσή του τον Σταύρο Σχίζα που πριν δύο ημέρες χειρουργήθηκε στη δεξιά ωμοπλάτη και τον Τζαμάλ Τζόουνς.

Διαβάστε επίσης

Στην πόρτα της εξόδου ο Ουέμπερ!

Στην πόρτα της εξόδου ο Ουέμπερ!

Στον Ολυμπιακό σκέφτονται πολύ σοβαρά να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα άμεσα ο Αμερικανός, εξαιτίας πολλαπλών σοβαρών πειθαρχικών παραπτωμάτων, ενώ ο ίδιος θέλει να γυρίσει στη πατρίδα του.

Έχουν ξεμπροστιαστεί εντελώς

Έχουν ξεμπροστιαστεί εντελώς

Ο Μ. Παπαδόπουλος διαμαρτύρεται γιατί τους θέλει σε ματς Ολυμπιακού, αλλά η ΚΕΔ, μα χαρά κάνει τη δουλειά τους. Βάζει Αναστόπουλο, Μάνο, Παναγιώτου σε… κομβικότατα παιχνίδια. Ντέρμπι υποβιβασμού και σε ομάδες της… ΕΟΚ.

Δεν προπονήθηκε ο Ουέμπερ, δύσκολα με ΠΑΟΚ

Δεν προπονήθηκε ο Ουέμπερ, δύσκολα με ΠΑΟΚ

Ο Αμερικανός γκαρντ αισθάνεται ακόμα ενοχλήσεις στο γόνατό του. Δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα με τους υπόλοιπους και λογικά δεν θα βοηθήσει με τους Θεσσαλονικείς το Σάββατο το μεσημέρι.