Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν προπονήθηκε ο Ουέμπερ, δύσκολα με ΠΑΟΚ

Δεν προπονήθηκε ο Ουέμπερ, δύσκολα με ΠΑΟΚ
Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019 - 19:15
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Είναι σχεδόν βέβαιο πως ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (15:45) τον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ, για την 24η αγωνιστική της Α1, με μόλις δύο γκαρντ, μεταξύ των οποίων ο ένας θα είναι ο 17χρονος Ιωσήφ Κολοβέρος. Ο άλλος είναι ο Μάντζαρης. Αυτοί απέμειναν.

Ο Μπριάντε Ουέμπερ, που αποχώρησε εξαιτίας ενοχλήσεων στο γόνατό του από την προπόνηση της Πέμπτης, δεν προπονήθηκε ούτε την Παρασκευή (12/04), καθώς οι ενοχλήσεις δεν έχουν υποχωρήσει. Ως εκ τούτου, είναι δύσκολο ως απίθανο να προλάβει να παίξει με τον ΠΑΟΚ το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ έμεινε λοιπόν με τον Μάντζαρη και τον μικρό Κολοβέρο (είναι βέβαιο πως θα κατέβει στα γκαρντ ο Τουπάν) καθώς οι Σπανούλης και Στρέλνιεκς είναι off με τραυματισμούς, ενώ ο Γκος έχει πάρει άδεια (ήταν προγραμματισμένη, θα έχανε ούτως ή άλλως το παιχνίδι) και βρίσκεται στις ΗΠΑ καθώς έχασε τη γιαγιά του.

Διαβάστε επίσης

Οι Αγγελόπουλοι μίλησαν σε Μπλατ και παίκτες στο ΣΕΦ

Οι Αγγελόπουλοι μίλησαν σε Μπλατ και παίκτες στο ΣΕΦ

Συνάντηση με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο είχαν οι «ερυθρόλευκοι» ώστε να ενημερωθούν για την λειτουργία του τμήματος, τις πληρωμές και για την διοργάνωση όπου θα αγωνίζεται ο Ολυμπιακός.