Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Στην πόρτα της εξόδου ο Ουέμπερ!

Στην πόρτα της εξόδου ο Ουέμπερ!
Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019 - 21:05
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Έφερε τρέλα, έδωσε ενέργεια στην ομάδα, κατάφερε να ξεχωρίσει από το υπόλοιπο σύνολο μάλιστα και πρόλαβε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να λατρευτεί από τον κόσμο του Ολυμπιακού, καθώς χίμαγε στις διαφημιστικές πινακίδες και έπαιζε με καρδιά και ψυχή, αλλά φαίνεται πως η καριέρα του Μπριάντε Ουέμπερ στον Ολυμπιακό λαμβάνει άδοξα και πρόωρα τέλος.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν υπομονή και πολλαπλές συστάσεις και φαίνεται πως παίρνουν μέτρα. Ο Μπριάντε Ουέμπερ βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την ομάδα, καθώς έχει υποπέσει σε πολλαπλά πειθαρχικά παραπτώματα. Ξενυχτούσε συνεχώς παρά τις συστάσεις, ενώ πήγε και δύο φορές στην προπόνηση μεθυσμένος.

Δεν συνετίστηκε ούτε σε πρόστιμο που δέχθηκε και στη συνέχεια ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην πατρίδα του, καθώς του λείπουν οι δικοί του. Έφτασε μάλιστα να βάλει τα κλάματα στα αποδυτήρια.

Πρόσφατα μάλιστα το έδειξε και δημόσια.

Έτσι στο μεγάλο Λιμάνι αποφάσισαν πως το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να ολοκληρωθεί πρόωρα η συνεργασία τους, πόσο μάλλον από τη στιγμή που δεν προπονείται τις τελευταίες ημέρες λέγοντας πως έχει ενοχλήσεις στο γόνατό του, αλλά για τους ανθρώπους της ομάδας δεν προκύπτει κάποιο ιατρικό θέμα, παρά άρνηση να υποβληθεί ακόμα και σε μαγνητική τομογραφία.

Διαβάστε επίσης

Έχουν ξεμπροστιαστεί εντελώς

Έχουν ξεμπροστιαστεί εντελώς

Ο Μ. Παπαδόπουλος διαμαρτύρεται γιατί τους θέλει σε ματς Ολυμπιακού, αλλά η ΚΕΔ, μα χαρά κάνει τη δουλειά τους. Βάζει Αναστόπουλο, Μάνο, Παναγιώτου σε… κομβικότατα παιχνίδια. Ντέρμπι υποβιβασμού και σε ομάδες της… ΕΟΚ.

Επειδή είναι χάλια, δεν έχει δικαίωμα να κερδίσει;

Επειδή είναι χάλια, δεν έχει δικαίωμα να κερδίσει;

Ο Ολυμπιακός ζητάει το απλό: «Αφήστε με να παίξω. Αφήστε με να το διεκδικήσω. Αν το χάσω, να τα ακούσω γιατί δεν είμαι καλός. Αν το κερδίσω να τα ακούσω εις διπλούν γιατί δεν ήταν αυτή εικόνα ομάδας. Αλλά… αφήστε με παίξω και να το διεκδικήσω».