Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προβάδισμα για τον τίτλο ο Ερυθρός Αστέρας!

Προβάδισμα για τον τίτλο ο Ερυθρός Αστέρας!
Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019 - 22:59

Καταιγιστικός ήταν ο Ερυθρός Αστέρας στο δεύτερο ημίχρονο του πρώτου τελικού της Αδριατικής Λίγκας απέναντι στην Μπουντούσνοστ, με την ομάδα του Μίλαν Τόμιτς να επικρατεί άνετα με το επιβλητικό 91-72 και να αποκτά σοβαρό προβάδισμα για να αναδειχθεί πρωταθλήτρια!

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Μπίλι Μπάρον με 19 πόντους, ενώ 12 μέτρησε ο Ντόμπριτς. Ο Στράτος Περπέρογλου μέτρησε επτά πόντους, ένα ριμπάουντ, μία ασίστ και ένα κλέψιμο σε 15:28. Από την άλλη, για τους Μαυροβούνιους, ξεχώρισε ο Νόρις Κόουλ με 18 πόντους!

Να σημειώσουμε, πως ο δεύτερος τελικός είναι προγραμματισμένος για την προσεχή Κυριακή (14/4, 20:00)

Τα δεκάλεπτα: 18-20, 45-42, 65-52, 91-72

Διαβάστε επίσης

Στόχος να βγάλει αντίδραση…

Στόχος να βγάλει αντίδραση…

Τον ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα, Σάββατο (13/4, live στις 15:45 στο gavros.gr/CS4) ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ, για την 24η αγωνιστική της Basket League.

Επειδή είναι χάλια, δεν έχει δικαίωμα να κερδίσει;

Επειδή είναι χάλια, δεν έχει δικαίωμα να κερδίσει;

Ο Ολυμπιακός ζητάει το απλό: «Αφήστε με να παίξω. Αφήστε με να το διεκδικήσω. Αν το χάσω, να τα ακούσω γιατί δεν είμαι καλός. Αν το κερδίσω να τα ακούσω εις διπλούν γιατί δεν ήταν αυτή εικόνα ομάδας. Αλλά… αφήστε με παίξω και να το διεκδικήσω».

Έχουν ξεμπροστιαστεί εντελώς

Έχουν ξεμπροστιαστεί εντελώς

Ο Μ. Παπαδόπουλος διαμαρτύρεται γιατί τους θέλει σε ματς Ολυμπιακού, αλλά η ΚΕΔ, μα χαρά κάνει τη δουλειά τους. Βάζει Αναστόπουλο, Μάνο, Παναγιώτου σε… κομβικότατα παιχνίδια. Ντέρμπι υποβιβασμού και σε ομάδες της… ΕΟΚ.