Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κινείται για γκαρντ ο Ολυμπιακός

Κινείται για γκαρντ ο Ολυμπιακός
Σάββατο, 13 Απριλίου 2019 - 14:07
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Από χθες σας ενημερώσαμε στο gavros.gr για τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Ουέμπερ, ενώ πριν από λίγες ώρες αναφερθήκαμε και στο θέμα του Τουπάν. Όλα αυτά αλλάζουν τα δεδομένα για τον Ολυμπιακό. Με τις εξελίξεις να «τρέχουν», είναι πλέον δεδομένο πώς ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός γκαρντ.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε αναζήτηση παίκτη για την περιφέρειά του, με δεδομένο ότι απομένουν ακόμα αρκετά ματς, στην κανονική περίοδο αλλά και στα πλέι οφ της Basket League. Το σίγουρο είναι πώς ο Ντέιβιντ Μπλατ και οι συνεργάτες του αναζητούν παίκτη για να ενισχύσουν την περιφερειακή τους γραμμή.

Έχουν στρέψει το βλέμμα τους στην αγορά του εξωτερικού. Αλλά υπάρχει ενδεχόμενο να μην γίνει μια προσθήκη τελικά, αλλά δύο παικτών. Με τον δεύτερο να είναι Έλληνας. Αυτό που μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα είναι πώς ο Ολυμπιακός θα κάνει άμεσα μεταγραφή ενός τουλάχιστον γκαρντ.

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ Live

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ Live

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ θέλει να βγάλει αντίδραση στην αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής της Basket League. Live στις 15:45 στο gavros.gr/CS4.

Στόχος να βγάλει αντίδραση…

Στόχος να βγάλει αντίδραση…

Τον ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα, Σάββατο (13/4, live στις 15:45 στο gavros.gr/CS4) ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ, για την 24η αγωνιστική της Basket League.