Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οριστικό: Τέλος ο Ουέμπερ από τον Ολυμπιακό

Οριστικό: Τέλος ο Ουέμπερ από τον Ολυμπιακό
Σάββατο, 13 Απριλίου 2019 - 17:59
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Οριστικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Μπριάντε Ουέμπερ. Οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν στη λύση της συνεργασίας τους με τον Αμερικανό γκαρντ, έπειτα από τα προβλήματα που δημιούργησε το τελευταίο διάστημα.

Ο Ουέμπερ έβγαλε πάθος στο παρκέ και έδωσε βοήθειες στο σύνολο του Ντέιβιντ Μπλατ, ωστόσο, τα πολλά πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία υπέπεσε και το γεγονός ότι δεν συνετίστηκε από τις συστάσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους «ερυθρόλευκους»…

Πλέον, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο (13/04) ο Μπριάντε Ουέμπερ αποτελεί και τυπικά παρελθόν από την ομάδα, με τους Πειραιώτες να έχουν βγει ήδη στην αγορά για γκαρντ…

Διαβάστε επίσης

Κλήθηκε σε απολογία ο Τουπάν

Κλήθηκε σε απολογία ο Τουπάν

Ο Γάλλος φόργουορντ πρέπει το βράδυ να απολογηθεί στη διοίκηση του Ολυμπιακού για το γεγονός ότι ήταν αδικαιολογήτως απών από τις υποχρεώσεις της ομάδας. Θα κινηθεί νομικά η ΚΑΕ.

Εγωισμός και πείσμα!

Εγωισμός και πείσμα!

Ο Ολυμπιακός, με τα προβλήματα να μην έχουν τελειωμό, με 10άδα εκ των οποίων οι δύο μικροί, επικράτησε του ΠΑΟΚ με 80-59. Μέση ο Πρίντεζης, πέντε παίκτες έπαιξαν πάνω από 30 λεπτά.