Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κλήθηκε σε απολογία ο Τουπάν

Κλήθηκε σε απολογία ο Τουπάν
Σάββατο, 13 Απριλίου 2019 - 18:22
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Σε απολογία από την ΚΑΕ Ολυμπιακός κλήθηκε ο Αξέλ Τουπάν για το γεγονός ότι ήταν αδικαιολογήτως απών από τις υποχρεώσεις της ομάδας. Ο Γάλλος φόργουορντ, που δεν εμφανίστηκε στο ΣΕΦ, πρέπει το βράδυ να παρουσιαστεί προ της διοίκησης της ΚΑΕ Ολυμπιακός για να απολογηθεί.

Ο Τουπάν δεν έχει κανένα νομικό πάτημα γι αυτό που έκανε, τού φούσκωσε ενδεχομένως τα μυαλά ο Αμερικανός μάνατζέρ του και γι αυτό το λόγο έστειλε έγγραφο στην ομάδα με το οποίο ζητά τα δεδουλευμένα του (2 μήνες) θέτοντας εαυτόν εκτός και ο Ολυμπιακός θα κινηθεί δικαστικά απέναντί του καθώς δεν παρέστη σε υποχρεώσεις της ομάδας.

Πριν τη συνάντηση με τους προέδρους, την Παρασκευή το απόγευμα στο ΣΕΦ, ο Τουπάν ζήτησε τα δεδουλευμένα του. Αυτά είναι δύο (2) μήνες. Ο Ολυμπιακός του είπε ωραία. Θες να τα πάρεις αύριο το πρωί σε ελληνική τράπεζα; Απάντησε όχι, ζητώντας σε γαλλική τράπεζα.

Βρισκόμαστε όμως στην Ελλάδα των capital controls. Για να βγάλει λεφτά στο εξωτερικό πρέπει να έρθουν και λεφτά από το εξωτερικό. Στην παρούσα φάση ο Ολυμπιακός δεν περίμενε λεφτά από το εξωτερικό για να βγάλει έμβασμα εκτός.

Ο Τουπάν έχει στα χέρια του έγγραφα από τον Ολυμπιακό με συγκεκριμένες ημερομηνίες, λογαριασμούς κτλ. για την αποπληρωμή του χρέους στο πρόσωπό του. Υπήρχε λύση την επομένη κιόλας να έπαιρνε λεφτά στα χέρια του αλλά την αρνήθηκε.

Όλα αυτά έγιναν πριν τη συνάντηση με τους προέδρους. Μετά τη συνάντηση είπε θέλω να φύγω από την ομάδα και κίνησε τις διαδικασίες με τον μάνατζέρ του. Ήρθε έγγραφο στην ΚΑΕ, δεν παρουσιάστηκε ως όφειλε και πλέον κλήθηκε σε απολογία ενώ ο Ολυμπιακός θα κινηθεί και δικαστικά απέναντί του.

Διαβάστε επίσης

Στον Ολυμπιακό ο Τσέρι!

Στον Ολυμπιακό ο Τσέρι!

Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Γουίλ Τσέρι, ο οποίος θα ενισχύσει τη γραμμή των γκαρντ της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Εγωισμός και πείσμα!

Εγωισμός και πείσμα!

Ο Ολυμπιακός, με τα προβλήματα να μην έχουν τελειωμό, με 10άδα εκ των οποίων οι δύο μικροί, επικράτησε του ΠΑΟΚ με 80-59. Μέση ο Πρίντεζης, πέντε παίκτες έπαιξαν πάνω από 30 λεπτά.