Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κάτι πήγε λάθος στον Ολυμπιακό για να είμαι στην Κίμκι»

«Κάτι πήγε λάθος στον Ολυμπιακό για να είμαι στην Κίμκι»
Κυριακή, 14 Απριλίου 2019 - 17:49

Δεν ήθελε να πει πολλά για τους λόγους που δεν πήγαν καλά τα πράγματα στον Ολυμπιακό ο Γιάνις Τίμα. Ο Λετονός φόργουορντ, ο οποίος είναι δανεικός από τους «ερυθρόλευκους» στην Κίμκι, μίλησε στην «Izvestia» κάνοντας αναφορά στην εμπιστοσύνη της ομάδας του προς το πρόσωπό του.

«Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι πάνω σε αυτό. Όμως, για να είμαι εδώ, τότε κάτι προφανώς πήγε λάθος», απάντησε αρχικά ο Τίμα στην ερώτηση για τους λόγους που δεν στέριωσε στον Ολυμπιακό. Συνεχίζοντας ανέφερε: «Ήρθα εδώ γιατί θέλω να παίζω και να απολαμβάνω το μπάσκετ. Και μου αρέσει εδώ. Ο προπονητής με εμπιστεύεται και η Κίμκι είναι μία ομάδα που παλεύει για τα καλά αποτελέσματα στη VTB League. Έχουμε μία ομάδα πολύ δυνατή ομάδα».

Για την πιο δύσκολη λίγκα που έχει αγωνιστεί στην καριέρα του, ανάμεσα σε VTB League, Ισπανία και Ελλάδα, είπε: «Είναι δύσκολο να πω, καθώς λίγο πολύ είναι ίδια τα επίπεδα. Και στα τρία πρωταθλήματα υπάρχουν δυνατές ομάδες. Στην Ισπανία υπάρχουν μία-δύο ομάδες που είναι τοπ επιπέδου, αλλά στην Ελλάδα και στη VTB League υπάρχει πρόοδος κάθε χρόνο».

Διαβάστε επίσης

Στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός για ραντεβού με ομάδες της ABA League!

Στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός για ραντεβού με ομάδες της ABA League!

Οι Χρ. Σταυρόπουλος και Χρ. Μπαφές, άνοιξαν κύκλο συζητήσεων με τις σέρβικες ομάδες της Αδριατικής Λίγκας και την Μπούντουσνοστ που βρίσκεται εκεί. Παρακολούθησαν από κοντά και τον 2ο τελικό μεταξύ Ερυθρού Αστέρα και Μπούντουσνοστ.