Ντουντούκα
Δεν χάνεται το 46ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός για ραντεβού με ομάδες της ABA League!

Στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός για ραντεβού με ομάδες της ABA League!
Κυριακή, 14 Απριλίου 2019 - 20:06
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Πολλά είναι τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ημέρες στον Ολυμπιακό, ωστόσο στο μεγάλο Λιμάνι δεν παρεκκλίνουν διόλου της πολιτικής γραμμής που έχουν χαράξει αναφορικά με το μέλλον της ομάδας και τη διοργάνωση που θα αγωνίζονται από του χρόνου, πέραν φυσικά της Ευρωλίγκας. Μετά λοιπόν τις τηλεφωνικές επικοινωνίες αλλά και το προ ολίγων ημερών ραντεβού στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας με τους ανθρώπους της Ανδριατικής Λίγκας, οι «ερυθρόλευκοι» προχωράνε κανονικά τις επαφές τους με τους ιθύνοντες της ABA League.

Πιο συγκεκριμένα, από το μεσημέρι της Κυριακής (14/4) βρίσκονται στο Βελιγράδι ο Γενικός Διευθυντής της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ Χρήστος Σταυρόπουλος και ο Team Manager της ομάδας Χρήστος Μπαφές, έχοντας ξεκινήσει μία σειρά επαφών και συζητήσεων με τις σέρβικες ομάδες που είναι μέλη της ABA League (σ.σ. Ερυθρός Αστέρας, Παρτιζάν, Ζελέζνικ, Μέγκα Μπέμαξ).

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, που παρακολούθησαν και από κοντά τον 2ο τελικό της Αδριατικής Λίγκας μεταξύ του Ερυθρού Αστέρα των Μίλαν Τόμιτς και Στράτου Περπέρογλου και της Μπούντουσνοστ, θα παραμείνουν δύο ημέρες στην πρωτεύουσα της Σερβίας, στο πλαίσιο των συζητήσεών τους και της επαφών τους με τις ομάδες μέλη της Αδριατικής Λίγκας. Δοθείσης της ευκαιρίας, θα μιλήσουν και με τους ανθρώπους της ομάδας του Μαυροβουνίου, που βρίσκονται και αυτοί στο Βελιγράδι για τον 2ο τελικό της ABA League. Οι επαφές και οι κινήσεις λοιπόν προχωράνε κανονικά και αδιάκοπα.

Διαβάστε επίσης