Ντουντούκα
Και τώρα... ελάτε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Προχωράει ο Ολυμπιακός το θέμα με την Αδριατική Λίγκα

Προχωράει ο Ολυμπιακός το θέμα με την Αδριατική Λίγκα
Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 - 09:32

Την περασμένη Κυριακή το gavros.gr σας ενημέρωσε πώς τόσο ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος όσο και ο Team Manager, Χρήστος Μπαφές βρέθηκαν στο Βελιγράδι και είχαν μια σειρά με επαφές με στελέχη σερβικών ομάδων που μετέχουν στην Αδριατική Λίγκα. Το δεύτερο ταξίδι που έκαναν οι «ερυθρόλευκοι» αφού είχε προηγηθεί κι εκείνο στο Ζάγκρεμπ όπου είχαν ζητήσει από τα στελέχη της λίγκας πολλές πληροφορίες αναφορικά με τη διοργάνωση.

Είναι δεδομένο πώς οι «ερυθρόλευκοι» δεν παρεκκλίνουν της πολιτικής τους αναφορικά με το μέλλον της ομάδας και τη διοργάνωση που θα μετέχουν την επόμενη σεζόν, εκτός από την Euroleague. Κι αυτό που προκύπτει από τη σειρά συναντήσεων που έχουν κάνει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι πώς το ενδιαφέρον για να αγωνιστούν στην ABA Liga έχει βάση! Κι ένα από τα μείζονα θέματα σε αυτές τις συζητήσεις είναι το διάστημα που θα αγωνιστεί ο Θρύλος στη διοργάνωση.

Με την πλευρά των «ερυθρολεύκων» να εξετάζει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Αδριατική Λίγκα για περισσότερο από ένα χρόνο. Κάτι που φέρεται να έχουν ζητήσει από την πλευρά της διοργανώτριας αρχής από τον Ολυμπιακό. Διότι σε μια τέτοια περίπτωση θα μπορέσουν να προχωρήσουν και σε μια αναδιάρθρωση της ABA Liga με τις ομάδες από 12 να γίνονται 14.

Διαβάστε επίσης