Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο Ντέιβιντ Μπλατ στο «Project Future»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ στο «Project Future»
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 - 16:01

Σε μια διαφορετική εκδήλωση συμμετείχε το πρωί της Τετάρτης ο Ντέιβιντ Μπλατ. Ο προπονητής του Ολυμπιακού συμμετείχε στο «Project Future»! Το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας της Τράπεζας Πειραιώς, το οποίο συνδέει την τριτοβάθμια εκπαίδευση με την αγορά εργασίας και δίνει σε νέους πτυχιούχους τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν σε τομείς αιχμής και να αποκτήσουν χρήσιμα εφόδια.

Η επιλογή του κόουτς από τους διοργανωτές δεν ήταν τυχαία… Ο Ντέιβιντ Μπλατ θεωρήθηκε ιδανικός για να εμπνεύσει και να δώσει κίνητρο στους 165 συμμετέχοντες, μέσα από τον λόγο του και την επαγγελματική του πορεία.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παρευρισκόμενους για τις διαφορετικές οπτικές γωνίες της ζωής. Επίσης, επικεντρώθηκε στις εμπειρίες και τις καταστάσεις που τον βοήθησαν να ξεπεράσει τα εμπόδια που παρουσιάστηκαν στον δρόμο του, μέχρι να φτάσει στην καταξίωση.

«Ιδιαίτερη τιμή»

Μιλώντας για αυτή την εκδήλωση και τη συμμετοχή του, ο Αμερικανός κόουτς υπογράμμισε: «Ήταν μια υπέροχη ευκαιρία για μένα να γνωρίσω από κοντά τους νέους και τις νέες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα της Τράπεζας Πειραιώς, Project Future. Ήταν ιδιαίτερη τιμή που προσκλήθηκα να συμμετάσχω σε αυτό το εξαιρετικό project της Τράπεζας και ελπίζω οι εμπειρίες που μοιράστηκα με τους συμμετέχοντες να φανούν χρήσιμες στην προσπάθεια τους για ένα καλύτερο αύριο, τόσο στον εργασιακό χώρο όσο και στην καθημερινότητα τους.

Τόσο εγώ όσο και ο Ολυμπιακός ως οργανισμός, θα είμαστε πάντα δίπλα σε τέτοιες πρωτοβουλίες που βάζουν τις βάσεις και δημιουργούν εξαιρετικές προσδοκίες για τους νέους ανθρώπους και για ένα καλύτερο αύριο!».

Παρόντες ήταν πολλά στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς, με επικεφαλής τον CEO κο Χρήστο Μεγάλου.

Διαβάστε επίσης

Οι διαιτητές με την ΑΕΚ

Οι διαιτητές με την ΑΕΚ

Η ΚΕΔ όρισε τους Σχινά, Παπαπέτρου και Παντελίδη στο ματς της 25ης αγωνιστικής που δίνει ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ.

Αυλαία στο One Team! (pics)

Αυλαία στο One Team! (pics)

Οι Παπανικολάου, Βεζένκοφ και Μπόγρης μοίρασαν ειδικά βραβεία στους συμμετέχοντες με τους «ερυθρολεύκους» να ολοκληρώνουν με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα.