Ντουντούκα
Το όνειρο δεν τελειώνει ποτέ... Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις με την ABA League!

Ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις με την ABA League!
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 - 21:36

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τον κύκλο επαφών του με τις ομάδες της Αδριατικής Λίγκας. Οι εκπρόσωποι της ομάδας, Χρήστος Σταυρόπουλος (Γενικός Διευθυντής) και Χρήστος Μπαφές (Team Manager), οι οποίοι βρέθηκαν στο Βελιγράδι τις τελευταίες ημέρες, επιστρέφουν στην Αθήνα έχοντας ολοκληρώσει έναν κύκλο επαφών με ομάδες/ μέλη της Αδριατικής Λίγκας.

H ABA League έχει το μοντέλο της Ευρωλίγκας καθώς οι ομάδες της είναι ουσιαστικά και τυπικά αυτές που αποφασίζουν. Ενημερώθηκαν για τις προθέσεις του Ολυμπιακού και τους λόγους που θέλουν οι «ερυθρόλευκοι» να συμμετάσχουν, υπήρξαν συζητήσεις για συμβόλαιο τηλεοπτικά και χορηγικά και ξεκαθαρίστηκε πως η απόφαση αυτή δεν είναι ελαφρά τη καρδία κι όχι για μία σεζόν όπως είχε κάνει η Μακάμπι.

Οι ομάδες της Αδριατικής θέλουν τον Ολυμπιακό για 3 χρόνια στη διοργάνωση, καθώς ποντάρουν στο πρεστίζ που θα προσδώσει και την άνοδο στο εμπορικό κομμάτι. Το επόμενο βήμα είναι η ΓΣ της ΑΒΑ League όπου τα μέλη της, θα συζητήσουν και θα ψηφίσουν για το αν θα δεχτούν τον Ολυμπιακό στις τάξεις τους.

Διαβάστε επίσης

ΟΝΕ ΤΕΑΜ: Οι φίλοι δεν λένε «αντίο»… (pics+vid)

ΟΝΕ ΤΕΑΜ: Οι φίλοι δεν λένε «αντίο»… (pics+vid)

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η τελευταία προπόνηση των αθλητών και των προπονητών του Ολυμπιακού με τους αθλητές του ΚΕΕΠΕΑ Ορίζοντες, καθώς η 2ετής συνεργασία των «ερυθρόλευκων» ολοκληρώθηκε.